Charlie Hunnam konečně promluvil o svém odstupu z Padesáti odstínů šedi

Charlie Hunnam konečně promluvil o svém odstupu z Padesáti odstínů šedi
Pacific Rim (2013)
"Snažím se teď hodně soustředit na práci," říká Hunnam. "Měl jsem pár rodinných záležitostí,které jsem musel vyřídit, takže jen to, abych se na ně mohl koncentrovat, zůstat pozitivní a přitom stihl dělat opravdu dobrou práci, bylo dost těžké. Teď navíc plánuji s Guillermem (Del Torem) nový film, to mi zabere pár měsíců. Poté se budu soustředit na poslední sérii Zákonu gangu."
Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi
"Na natáčení poslední série se opravdu těším, ale pochopitelně to pro nás bude velmi emotivní záležitost. Stala se z nás opravdová rodina a také velmi, velmi blízcí přátelé, takže bude natáčení velmi smutná zkušenost, ale je už čas vše zakončit a popřát si hodně štěstí do budoucna. Šušká se, že bychom mohli udělat několik extra dílů do prodloužené série, ale nic není zatím potvrzené. Hlavní je, že po skončení začnu novou kapitolu svého života."
Idris Elba, Charlie Hunnam
Pacific Rim (2013)
No, neřekl nám toho moc a hlavně nic konkrétního, ale dle mého bude svého rozhodnutí brzy litovat. Padesát odstínů šedi možná nebude nejkvalitnější film roku, ale jeho hvězdy rozhodně komerčně stoupnou v očích filmových studií, jelikož bezpochyby půjde o velmi výdělečný snímek.
Obrázek článku