Pavel Liška jako sexy Adolf Hitler? Nevypadá to nějak leeevně?

Pavel Liška jako sexy Adolf Hitler? Nevypadá to nějak leeevně?
Věra, Marta a jejich Brouček. Tedy Sabina Remundová, Barbora Poláková a Pavel Liška.
Kdyby Marta a Věra nebyly zaměstnankyně slevového portálu leeevne.cz, neměly by nic společného. Rozděluje je jejich zcela odlišný přístup k životu. Marta (Bára Poláková) věří, že dělá práci, která má smysl a pomáhá lidem lépe žít. Když má vše systém, je šťastná a plná iluzí. Věra (Sabina Remundová) má nedozírné zkušenosti, a proto žádné iluze. Improvizace je její radost a zároveň recept na přežití v jakýchkoli podmínkách. Majitel firmy Brouček (Pavel Liška) je podlý skřet, převlečený za manažera, který nejraději řídí, šmíruje a šikanuje své dvě zaměstnankyně, “ přibližuje kreativní producent ČT Michal Reitler, v jehož tvůrčí skupině Marta a Věra vzniká.
pavel-liska-konecne-jako-sexy-adolf-hitler-i-kdyz-to-vypada-leeevne
Věra, Marta a jejich Brouček. Tedy Sabina Remundová, Barbora Poláková a Pavel Liška.

„Situaci všem třem pak mírně komplikuje okolnost, že velká část akcí ve slevě má nějaký ten háček. Namátkou cena projížďky kočárem nezahrnuje koně, pracovní směna v dole Hlubina nezahrnuje zpáteční cestu a podobně,
“ dodává Reitler. Autorem námětu a scenáristou Marty a Věry je Petr Kolečko
Pavel Liška (I)
Diktátoři mívají nejeden komplex. | Česká televize
Česká televize se často odvolává na BBC: „Sitcomy patří v tvorbě evropských veřejnoprávních televizí mezi klíčové pilíře večerního programu. Síla značky BBC se odvíjí mimo jiné od věhlasu původních kratších komediálních cyklů, známých i u nás. Po následování této tradice dlouho diváci i odborná veřejnost volali. Marta a Věra spolu se seriálem Čtvrtá hvězda jsou odpovědí na tuto diváckou poptávku. ČT1 je postupně odvysílá na jaře 2014,“ říká Milan Fridrich, ředitel programu ČT.
Nyní je otázka, jak moc je Česká televize podobná BBC a nakolik se jí seriál podaří. Fuit musí osm dílů ustříhat nejdéle za měsíc a scénář si pochvaluje, i když rychlost je královna dnešní doby a vše se muselo vyrobit za velmi "rychle."
Obrázek článku
A co k podobě Pavla Lišky říká režisér Jaroslav Fuit? „Bohužel Pavlovi Liškovi roste knír pouze uprostřed, i když by si přál, aby rostl i do stran. V oholení mu brání jeho matka, které se to naopak líbí."  Že by matka byla trochu diktátorka? A jaký seriál bude? „Za nás bude mluvit odvedená práce," dodává režisér seriálu Jaroslav Fuit.
Jaroslav Fuit
Režisér Jaroslav Fuit | Fresh Film Fest