Začalo natáčení nové verze klasického románu Paní Bovaryové

Začalo natáčení nové verze klasického románu Paní Bovaryové
| BontonFilm
Autorkami scénáře jsou Rose Barreneche a Sophie Barthes, které mají k dispozici bohatý literární i předešlý filmový materiál a úžasné obsazení.
Mia Wasikowska
| BontonFilm
V jednotlivých rolích se představí Mia Wasikowska (Emma Bovaryová), Ezra Miller (Leon), Paul Giamatti (monsieur Homais), Rhys Ifans (Monsieur Lheureuse), Henry Lloyd-Hughes (Charles Bovary), Logan Marshall-Green, Olivier Gourmet a Laura Carmichael.
Paul Giamatti
Výsledek práce režisérky spatříme nejspíše příští rok a necháme se překvapit, jaký závan čerstvého vzduchu dokáže do tohoto klasického dramatu dostat. No a kdo by onen román neznal, tak tady je stručný popis:
Emma Bovaryová je obětí středostavovských konvencí poloviny 19. století. Jako mladou romantickou dívku ji provdali za venkovského lékaře, a ona tak příliš záhy poznává ubíjející monotónnost manželského života. Snaží se před nudou uniknout malým flirtem a marnotratnými nákupy, což značně otřese rodinným rozpočtem. Zoufalá Emma tvrdě doplácí na svou naivitu, ocitá se v dluzích a marně hledá schůdné řešení...