Slavný muzikál Into the Woods má co nabídnout - zvučná jména, první fotku i originální mix známých pohádek!

Slavný muzikál Into the Woods má co nabídnout - zvučná jména, první fotku i originální mix známých pohádek!
Meryl Streep, Johnny Depp a další v Čarovném lese. České diváky si tím ale dvakrát nezískali.
A nutno uznat, že Merylina zlá čarodějnice by potřebovala upravit nehty! :-) Ale teď vážně. Autorem hudby i textů ke slavnému stejnojmennému a velmi úspěšnému muzikálu je Stephen Sondheim. James Lapine k muzikálu napsal knihu a později se ujal i režie jeho divadelní podoby. V roce 1988 získal muzikál 10 nominací na prestižní ceny Tony, z nichž 3 vyhrál a v roce 2002, kdy se na divadelní prkna vrátil, získal další cenu Tony za obnovený muzikál.
Meryl Streep
Meryl Streep, Johnny Depp a další v Čarovném lese. České diváky si tím ale dvakrát nezískali.
A o čem že to je? Into the Woods kombinuje několik známých pohádek (Popelka, Červená Karkulka, Locika, Jack a fazolový stonek) do jediného příběhu. V centru všeho dění je manželský pár, jemuž se nedaří mít vysněné miminko. Rozhodnou se proto, že prozkoumají všechny pohádky (=přání jejich hrdinů a úkoly, jež jim byly dány k dosažení cíle) a že se pokusí přijít na to, jak zlomit kletbu a dosáhnou toho, aby i oni žili šťastně až do smrti.
slavny-muzikal-into-the-woods-ma-co-slibit-zvucna-jmena-prvni-fotku-i-originalni-mix-znamych-pohadek
Autorem scénáře k filmu je James Lapine, hudbu složil David Krane a produkuje John DeLuca. A herecké obsazení? To je více než zajímavé, kromě již zmíněné Meryl Streep se můžeme těšit na tyto hvězdy - Johnny Depp (Vlk), Chris Pine (Princ z Popelky), Anna Kendrick (Popelka), Emily Blunt (peařova žena), Lucy Punch (Lucinda), James Corden (Pekař), Christine Branski (Popelčina macecha), Lilla Crawford (Červená karkulka), Mackenzie Mauzy (Locika), Frances de la Tour (Obr), Billy Magnussen (Princ z Lociky), Daniel Huttlestone (Jack) a Tammy Blanchard (Florinda).
Předběžné datum české premiéry bylo stanoveno na 8. ledna 2015.