Hugh Jackman má pro nás důležitou zprávu

Hugh Jackman má pro nás důležitou zprávu
Jackman si v nových X-Menech konečně pořádně zařádí. | Twentieth Century Fox
Na X-Men: Days of Future Past (2014) se můžeme těšit již příští léto. Mělo by se jednat o jeden z nejambicióznějších "x-menských" a komiksových filmů vůbec. Velmi zajímavé totiž je, že ve snímku budou hrát jak herci z 'prequelové éry' (Fassbender, Lawrence, McAvoy), tak "originální" X-Men cast (McKellen, Stewart, Paquin). Právě to je důvod, proč Hugh Jackman již na panelu na Comic-conu několikrát nadhodil, že se jedná spíše o dva filmy v jednom, nežli o samostatný snímek.  
Hugh Jackman
Jackman si v nových X-Menech konečně pořádně zařádí. | Twentieth Century Fox
"Vím, že jsem na Comic-Conu hovořil o tom, že X-Meni: The Days of Future Past nebudou jen tak ledajaký film, ale půjde spíš o film ve filmu. P
Bryan Singer
Bryan Singer
ravdou ale je, že se  nejedná ani tak o dva, jako spíše o tři filmy. Při natá čení m i připadalo, jako bychom točili tři filmy najednou. Opravdu si myslím, že lidi budou kvůli neuvěřitelnému příběhu naprosto unešeni. Bryan Singer, dle mého názoru, je prvním režisérem, kterému se daří díl po dílu zlepšovat kvalitu svých filmů na pokračování. Nejsem si jistý, zda se to někomu již dříve povedlo," říká svalovec, který hraje bezkonkurenčně nejpopulárnějšího mutanta.
Pokud ovládáte anglický jazyk, můžete si rozhovor s Hughem přehrát. Myslíte, že sympatický Australan přehání, nebo opravdu půjde o průlomový film?