Walt Disney Pictures nás zavede do Země zítřka. Asistovat mu budou fešák Clooney a nervák Laurie

Walt Disney Pictures nás zavede do Země zítřka. Asistovat mu budou fešák Clooney a nervák Laurie
V hlavních rolích se představí dvojnásobný vítěz Oscara George Clooney, Hugh Laurie, Raffey Cassidy a Thomas Robinson. Snímek režíruje a produkuje dvojnásobný vítěz Oscara Brad Bird (Úžasňákovi, Ratatouill), který je i spoluautorem scénáře společně s Damonem Lindelofem (Star Trek, Prometheus) podle příběhu, který napsali s Jeffem Jensenem.
Země zítřka
Bird si samozřejmě vybral i vynikající tým, který tvoří vítez Oscara - kameraman Claudio Miranda (Pí a jeho život, Podivuhodný případ Benjamina Buttona), vedoucí výpravy Scott Chambliss (oba Star Treky), na oscara nominovaný výtvarník kostýmů Jeffrey Kurland (Počátek) a vítěz Ocara za střih Walter Murch (Anglický pacient, Návrat do Cold Mountain).
George Clooney
George Clooney | Blue Sky Media
A o čem, že to film bude? Popis snímku zní takto: Spojeni společným osudem - bystrý, optimistický puberťák překypující vědeckou zvídavostí a bývalý dětský génius otrávený z rozčarování nad realitou se vydávají na nebezpečnou misi za odkrytím tajemství tajemného místa kdesi v čase a vesmíru, jež v jejich kolektivním vědomí existuje jako Tomorrowland.
Předběžná premiéra je stanovena na 12. prosince 2014.