Mysleli jste, že byly tyhle krásné herečky ve filmu nahé? Myslete znovu!

Mysleli jste, že byly tyhle krásné herečky ve filmu nahé? Myslete znovu!
Olivia Wilde | Universal Pictures

Olivia Wilde - V cizí kůži

7-herecek-ktere-vas-donutili-si-myslet-ze-jste-je-videli-nahe-6
Jedna z podivných věcí ohledně tohoto nového trendu je, že herečky, které jej využívají, jsme již měli možnost vidět nahé v jejich předchozích filmech. Tak je tomu například u překrásné Olivie Wilde, pro kterou byla nejspíš kvalita filmu Alpha Dog dostačující pro to, aby se odhalila, ale při erotické scéně s Ryanem Reynoldsem vkomedii V cizí kůži si prsa nechala digitálně upravit. Popravdě si podle mě ani jeden film svou kvalitou nezasloužil její nahotu, ale pro místo v hollywoodské smetánce už lidi udělali horší věci, že?
Vtipným faktem je také, že Olivia byla při natáčení se svým tělem spokojena (ještě aby ne) a jediné, co bylo "vylepšeno" počítačem, byly... bradavky.

Lindsay Lohan - Machete

7-herecek-ktere-vas-donutili-si-myslet-ze-jste-je-videli-nahe-2
Tady se možná zastavíte s myšlenkou, že zrovna Lindsay se stydět nebude. Ale i když je Machete filmem, kde to nahotou skoro přetéká, Lohan v líbací scéně s Mačetou a svou filmovou matkou vůbec nebyla. Jde pouze o velmi dobře vybranou dvojnici, na níž byla počítačem přidělána Lohanina hlava.

Angelina Jolie - Beowulf

7-herecek-ktere-vas-donutili-si-myslet-ze-jste-je-videli-nahe
Vzhledem k faktu, že je Zemeckisův Beowulf celý animovaný, se to dalo čekat. Ale i přesto se ve chvíli, kdy se v kině Angelina vynořila naprosto nahá z vody, všem se zatajil dech v naději, že opravdu koukají na tělo jedné z nejoblíbenějších hereček své éry. Bohužel, na ono tělo byla Angeliina hlava také pouze "připevněna". Naštěstí se Angie nahoty nikdy dvakrát neštítila.

Mila Kunis - Kopačky

7-herecek-ktere-vas-donutili-si-myslet-ze-jste-je-videli-nahe-5
Tohle byl jeden z těch "mrkneš a přijdeš o to" momentů. A nezapírejte, že jste po zhlédnutí filmu nešli na google a nehledali, jestli to, co jste viděli, byly opravdu prsa této přenádherné herečky se slovanskými kořeny. Bohužel vás musím zklamat. Opravdu jste neviděli odhalená ňadra opilé Mily. Znovu se jedná o pouhou hlavu herečky, přenesenou na tělo jiné ženy.
Mimochodem, za Milu "zaskakovala" dublérka i v případě komedie Kamarád taky rád (konkrétně jí půjčila zadeček). Asi je to stydlivé děvče. Jestli nemáte z těchto čtyř zklamání už opuchlé oči pláčem, tak pokročíme k číslu 5.

Natalie Portman - Princ a pruďas

7-herecek-ktere-vas-donutili-si-myslet-ze-jste-je-videli-nahe-7
Asi jediná věc, která byla na tom filmu opravdu zajímavá, je scéna, kdy se Natalie Portman připravuje ke skoku do vody a princ s pruďasem (který ve snímku rozhodně dostává své přezdívce) z úkrytu za keřem přihlížejí. A proto jí ani nezazlívám, že se sice v Černé labuti pustila do žhavého lesbického sexu, ale tady nechtěla odhalit ani pozadí a místo toho použila dvojnici.

Helen Bonham Carter - Klub rváčů

7-herecek-ktere-vas-donutili-si-myslet-ze-jste-je-videli-nahe-1
Stejně jako u Mily v Kopačkách, tak i u Heleny v Klubu rváčů je moment, v němž jste se pravděpodobně snažili několikrát trefit tlačítko na ovladači a stopnout si obraz přesně v tu správnou chvíli (nebojte, vaše tajemství je u mě v bezpečí). Ano, ve Fincherově kontroverzním dramatu je i scéna, kdy Brad Pitt vášnivě souloží s Helenou Carter, ale jsou to opravdu oni?
Nope, celá scéna je vytvořená na počítači. A není to tak, že by Fincher scénu do filmu přidal bez souhlasu herců. Naopak, prý s ní byli více nežli spokojení. A jen tak mimochodem, ve scéně se nevyskytuje ani Brad Pitt a já musím uznat, že na pozdní 90 léta je tahle CGI práce hodně kvalitní.

Jessica Alba - Machete

7-herecek-ktere-vas-donutili-si-myslet-ze-jste-je-videli-nahe-3
Pravděpodobně se teď už chytáte za hlavu a nevíte, jestli můžete ještě někdy v životě něčemu věřit. Ani Jessica se totiž neodvážila předvést svoje skutečné křivky před kamerou a využila pomoci CGI efektů. Herečka ve skutečnosti hrála oblečená, takže je nám líto. "Nikdy nebudu nahá ve filmu, nikdy. Budu se oblékat vyzývavě a sexy, ale nahá nebudu," řekla sama Alba.