Zalhali, aby dostali roli. A mnohým se to pěkně vymstilo...

Zalhali, aby dostali roli. A mnohým se to pěkně vymstilo...
Mila Kunis | Universal Pictures

Robert Pattinson

Robert Pattinson
Robert Pattinson
Robert pravidelně začínal své castingové zkoušky větou: "Oh, já studoval na univerzitě RADA (Royal Academy of Dramatic Art).," s čímž můžete možná i lehce proklouznout, když máte anglický akcent. "Několik let jsem také říkal, že jsem vystudoval Oxford univerzitu," svěřil se Robert novinářům. Někdy se i vydával za Američana, ale po úspěchu Stmívání s lhaním prý přestal.

Sandra Bullock

Sandra Bullock
Sandra Bullock | 2005 Lions Gate Films
V roce 1990 zalhala i držitelka Oscara o svém věku, když na roli ve filmu Nápoj lásky č. 9 potřebovali 29letou herečku. Sandře v té době bylo 26, ale na castingu uvedla o tři roky dřívější datum narození. Vyšlo to a dostala roli. Hit z toho ve výsledku nakonec nebyl, ale víte jak - někde se začínat musí.

Rachel McAdams

Rachel McAdams
Rachel McAdams | Paramount Network
Rachel Terrenci Malickovi před natáčení filmu K zázraku napovídala, že miluje koně. Ve skutečnosti z nich má hrůzu a je na ně prý i alergická.

Daniel Craig

Daniel Craig
Quantum of Solace | Columbia TriStar
"Koní" situace potkala i nynějšího Jamese Bonda. Ten všem nakukal, že je zkušeným jezdcem na koni a myslel, že se to prostě naučí za pochodu. No, asi mu to nakonec moc nevyšlo, protože na hodně scén využil kaskadéry.

Liam Hemsworth

Miley Cyrus, Liam Hemsworth
Liam Hemsworth
Bratr Thora lhal o jeho schopnostech hraní volejbalu, když řekl, že hraje skoro jako profík, aby dostal roli ve snímku Poslední píseň. Později řekl, že v momentě, kdy začali volejbalovou scénu natáčet, bylo všem jasné, že lhal.

George Clooney

George Clooney
George Clooney
George chtěl kartu Screen Actors Gulild tak moc, že lhal o svém působení ve filmu Kočičí lidé, aby dostal jinou roli. K jeho smůle režisérka castingu oné role náhodou obsazovala i herce do "Kočky" a ihned George zarazila. Nakonec ho ale protahovala do jiných filmů a velmi mu s kariérou pomohla.

Mila Kunis

Mila Kunis
Mila Kunis
Sympatická Mila, která byla nejednou zvolena nejvíc sexy ženou světa, má taky na svědomí menší lež. Při obsazování herců do seriálu Zlatá sedmdesátá totiž uvedla, že jí je 18 let, zatímco byla o čtyři roky mladší. V show ale přeci jenom hrála slečnu, které bylo 14, takže aspoň její věk odpovídal roli. Vtipné je, že zrovna tam dostala svou první pusu a ta nebyla od nikoho jiného než od jejího současného manžela Asthona Kutchera.
Znáte dobře Toma Hankse?