Danny DeVito při natáčení It's Always Sunny in Philadelphia ještě nikdy scénaristům neodporoval

Danny DeVito při natáčení It's Always Sunny in Philadelphia ještě nikdy scénaristům neodporoval
Pro většinu herců by tyto věci byly moc (nebo by je aspoň nedělali před zapnutými kamerami) a nechtěli by hrát postavu, která opravdu hraničí na bodu rozumu a šílenství. Ale pro DeVita je hraní této role čistým potěšením. 
danny-devito-pri-nataceni-its-always-sunny-jeste-nikdy-scenaristum-neodporoval
Při nedávném posezení se svými kolegy na panelu v San Diegu na Comic-Conu se tento komediální filmový veterán rozpovídal o jeho pročítání scénářů a oněch "nesmyslů", které si na něj spisovatelé připravili. Danny svou práci bere vážně a i ty nejbláznivější nápady nadšené vítá.
danny-devito-pri-nataceni-its-always-sunny-jeste-nikdy-scenaristum-neodporoval-1
Když jsme začínali točit první sezónu, byl jsem nadšený a pořád jsem. Miluji svou práci, miluji pomáhat se psaním dalších dílů a také jsem věděl, že kluci, se nimiž do toho jdu, budou laťku posouvat dál a dál. Snad nikdy jsem neřekl, že do ničeho nepůjdu. To je část dohody s It's Always Sunny in Philadelphia. Scenáristi mají jít hlouběji do kontroverzních témat a na mě je, abych jim neodporoval, což ani nemám v plánu. Nemám nejmenší ponětí, co přijde později, ale jsem si jistý, že do toho půjdu,“ s úsměvem dodává DeVito.
danny-devito-pri-nataceni-its-always-sunny-jeste-nikdy-scenaristum-neodporoval
Pro Dannyho je vše o závazku k show, závazku o spolupráci s jeho kolegy. Očividně nikdy necouvl od žádné výzvy, a proto jsou všichni nadšení, že v týmu mají zrovna jeho. Herci na place jsou vždycky velmi agresivní vůči otázce, zda se jejich show změní a bude „přijatelnější“ vůči některým částem publika, ale pokaždé odpovídají pouze tím, že seriál se nezmění a bude po celou svou dobu působení obsahovat stejnou dávku rasismu a ostatních témat, které ho dělají právě tím, čím je a to vše díky pochopení ze strany televizní stanice.
A co Vy? Znáte televizní pořad It's always Sunny in Philadelphia nebo Vám nic neříká? Ze své zkušenosti můžu říct, že se stoprocentně vyplatí jej vidět, neboť je to jedna z mála show, jež nabízí pohled i na témata, která ostatní pořady jen nakousnou případně se do nich raději rovnou ani nepustí.