Na co se těšit na Comic Conu?

Na co se těšit na Comic Conu?
Avengers
Každoroční sjezd fanoušků všech možných seriálových pořadů, videoher, filmů, komiksů či dokonce knih je již za dveřmi a tento rok znovu nabízí nespočet možností, jak si tento čtyřdenní festival užít. 
Jeremy Renner, Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth
Avengers
Nezáleží ale samozřejmě jen na lidech, kteří budou své buď nové nebo již zaběhnuté seriály představovat. Všichni především spoléhají na oddané fandy, kteří tento sraz teprve dělají tím, čím je, a onu atmosféru mají na svědomí.
Pán času
A ani letos nejsou pozadu a na internetu se objevilo bezkonkurenční video o povedených colsplayech náhodných návštěvníků. Pokochejte se a schválně se sami sebe zeptejte, kolik z hrdinů a padouch jste poznali.
Vyjmenovávat, co všechno se na Comic-conu objeví, by trvalo asi hodně dlouho a proto zmíním jen pár těch známějších či na obrazovkách dlouho přetrvávajících pořadů. Na své si přijdou zastánci Akta X, neboť se letos slaví jejich 20 leté výročí a na festivalu se mihne i Gillian Anderson s Davidem Duchovnym. Můžeme se těšit i na "láskyplně nenáviděné" scenáristy brilantního Sherlocka či Michaela C. Halla z vrahounského Dextera.
Lovci duchů
Dále do San Diega zavítá partička z Teorie velkého třesku, Jak jsem potkal vaši matku, nového Hannibala, nemilosrdná banda z Hry o trůny, sympatický Matt Smith z britského Doctora Who, který letos slaví 50 leté výročí nebo Lovci duchů či herci z nebojácného It's Always Sunny In Philadelphia. Tento seznam je ale opravdu jen malým shrnutím toho, co v San Diegu bude k vidění. Veškeré informace o časovém rozpisu či lidech, kteří se na Comic-con dostaví, je zde.