Podaří si Guillermovi Del Toro přemluvit Benedicta Cumberbatche pro roli ve Frankensteinovi?

Podaří si Guillermovi Del Toro přemluvit Benedicta Cumberbatche pro roli ve Frankensteinovi?
Blade 2
Zatímco by si někteří dali oraz, Guillermo patří mezi ty, kteří se nikdy nezastaví. V jeho hlavě to přímo hýří nápady a zatím posledními dvěma projekty, kterým se v současné době věnuje, jsou Crimson Peak a jeho vlastní verzeFrankensteina.
Guillermo del Toro
Blade 2
Crimson Peak je na řadě jako první a jeho natáčení by mělo začít už příští rok v únoru. Půjde o tradiční duchařský příběh, ve kterém si hlavní role rozdělí Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Benedict Cumberbatch a Charlie Hunnam. A právě na spolupráci s Cumberbatchem se režisér těší natolik, že by si ji již teď rád znovu zopakoval, a to právě u zmíněného Frankensteina.
Benedict Cumberbatch
Sherlock | BBC
V rámci tiskovek, které Del Toro právě absolvuje, uvedl, že doufá, že se Benedict bude podítel na jeho verzi, i když neuvedl, zda by se ujal role monstra či jeho stvořitele. Každopádně moc stojí o to, aby se jeho přání vyplnilo.
Věděl jste, že...
Benedict má zkušenosti jak s rolí sešívaného monstra, tak i samotného doktora Frankensteina? Obě role si zahrál v divadelní hře pro Royal National Theatre z roku 2011. Hru režíroval Danny Boyle a v obou rolích se střídali dva hlavní herci - Benedict a jeho herecký kolega Jonny Lee Miller.