Christian Bale už svou Batmanovskou kápi definitivně pověsil na hřebík. Justice League ho nepřemluví.

Christian Bale už svou Batmanovskou kápi definitivně pověsil na hřebík. Justice League ho nepřemluví.
Temný rytíř povstal
Velké překvapení to není, jelikož Christian to zmiňoval již několikrát a i režisér celé série Christopher Nolan dal jasně najevo, že tři díly Batmana mu stačí. Nakonec i poslední díl Temného rytíře dával tušit, kdo by mohl úlohu maskovaného hrdiny převzít. Přesto tu byla jakási jiskřička naděje s ohledem na plánový snímek Justice League, v němž by se měl Batman vrátit.
Christian Bale
Temný rytíř povstal
"Měli jsme úžasné štěstí, že jsme natočili tři filmy o Batmanovi," uvedl Bale. "To stačí, nemůžeme být nenasytní. Chris Nolan vždy říkal, že chce v danou chvíli točit jeden film. Nikdy jsme předem nevěděli, že jich bude víc, natož tři. Šlo to, tak jak to šlo a tak by to taky mělo skončit."
Justice League však vedle Supermana v podání Henryho Cavilla počítá právě i s Batmanem. Takže se samozřejmě novináři vrhli na Christiana s dotazem, jak to vidí on a zda přeci jen není naděje na jeho návrat.
Muž z oceli
"O ničem nevím a s nikým jsem nemluvil," odvětil herec. "Vím jen, že chtějí Justice League natočit. Role Batmana je jako pochodeň, měl by ji převzít někdo jiný. Takže se budu těšit na to, kdo ji ponese jako další."
Jasné a zřetelné ne. Tak co? Koho byste si jako dalšího Batmana dokázali představit? Kdo by se mohl postavit proti zlu se Supermanem a dalšími postavami DC Komiksů po boku? Jisté spekulace (i vzhledem ke konci netopýří trilogie) stále kolují kolem sympaťáka Josepha Gordona-Levitta...