Najde Hellboy 3 zázemí u Legendary Pictures? Šance tu jsou!

Najde Hellboy 3 zázemí u Legendary Pictures? Šance tu jsou!
Ron Perlman - Hellboy | Revolution Studios
Del Toro na adresu Hellboye 3 řekl. "Nerad něco nakousávám, ale včera večer jsme byli na večeři a Ron řekl:" Hrozně rád bych zase dělal na Hellboyovi, kdy už se konečně vrhneme na trojku?, " přičemž Tomas dodal: "Rád bych Hellboye 3 viděl". Neřekl přímo, že by ho rád natočil, jen, že by ho rád viděl. Hodlám s ním podrobněji probrat, jak to vlastně myslel. "
Ron Perlman se později toho dne nechal slyšet: „Hrozně mě baví pracovat pro Legendery a vím, že pro Gullierma byla práce na Pacific Rim jedna z nejlepších v jeho životě. To byl důvod, proč mě natáčení tolik bavilo – protože Guillermo byl tak nadšený. Jakmile jsem dorazil na natáčení a viděl, jak všechno klape, ihned mě napadlo, jak by bylo skvělé, kdyby tahle společnost vzala Hellboy sérii pod svá křídla.“ V čem je vlastně u Hellboye háček?
najde-hellboy-3-zazemi-u-legendary-pictures
Přestože byly oba díly pekelníka patří mezi nejlépe hodnocené komiksové adaptace vůbec, nikdy nešlo o extra komerčně úspěšné fláky. Vlastně lze považovat za zázrak i vznik dvojky, neboť jednička při rozpočtu 66 milionů vydělala celosvětově 99. Snímek si nicméně vedl dobře na videu, takže dostal ruďoch další šanci. Dvojka přišla studio na 85 mega a zvládla 160. Posun k lepšímu, ale pořád ne dostatečně. Vzhledem k tomu, jak jsou aktuálně komiksy v kurzu, by nicméně trojka mohla v kinech opravdu válet.
Co vy a Hellboy, chete další díl? Nebo vám natočené dva bohatě stačí?