Disney představuje Ledové království

Disney představuje Ledové království
Ledové království | Disney
A právě propagace snímku Ledové království v posledních několika dnech začala. K dispozici je první teaser trailer a několik nových obrázků. Ty dávají tušit, co můžeme čelat - půvabou, křehkou, ale i statečnou hrdinku, statného pomocníka/nápadníka a roztomilá zvířátka ujímající se komických rolích.
A o čem že to bude?
Království hrozí věčná zima a proto se nebojácná optimistická dívka Anna rozhodne, že to tak nenechá a vydá se za svou sestrou Elsou - Sněhovou královnou, aby svou kletbu zrušila. Po cestě se spřátelí s horalem Kristoffem a jeho sobím kamarádem Svenem. Během jejich nebezpečné výpravy je čeká setkání s tajemnými trolly, vtipným a úžasným sněhulákem Olafem a náročná cesta ledovou krajinou, kde na každém kroku číhá magie a nebezpečí. Anna a Kristoff jsou však odhodlaní se v závodě o záchranu království postavit všemu a všem...
Ledové království
Ledové království | Disney
Rodiče, připravte si, tohle dobrodružství vás čeká už v listopadu. Na druhou stranu je příjemné, že Příšerky jsou teď, Letadla v srpnu a Ledové království za 3 měsíce na to. Takže nervy si odpočinou, neboť dítka budou mít na co koukat a prasátka stačí našetřit na lístky pro rodinu i na Colu a popcorn. :-)