24. týden-kinopremiéry: Podfukáři nastolují Teror, Trans i zánik Země

24. týden-kinopremiéry: Podfukáři nastolují Teror, Trans i zánik Země
Po zániku Země
Jako první vám představíme postapokalyptickou novinku režiséra M. Night Shyamalana, snímek Po zániku Země (2013). Will Smith a jeho syn se procházejí mezi troskami zaniknuvší Země. Boj o život může začít! Shyamalan,
Po zániku Země
Po zániku Země
který zazářil na přelomu tisíciletí, ne a ne najít formu.Po zániku Země je vyprázdněný snímek, který navíc připomíná nejeden televizní seriál. Kdyby tak byl alespoň brilantně natočen... Novince M. Night Shyamalana dáváme 45%, recenze filmu si přečtěte zde.
Rosario Dawson
Hypnoterapeutka v Transu. | CinemArt
Do kin dále míří mysteriózní thriller Trans (2013), novinka Dannyho Boylea. V tomto případě jde o prvotřídní filmařinu. Leckdo ale nerozdýchá děj a neustálou atmosféru nejistoty. Proč? Zloděj vzácného obrazu ztratil paměť a charismatická hypnoterapeutka mu ji má oživit. Původní motivace berou za své. A nikdo si nemůže být ničím jistý. Trans hodnotíme 60%, recenze najdete zde.
Dave Franco, Woody Harrelson, Isla Fisher, Jesse Eisenberg
Podfukáři | BontonFilm
Nestačilo vám to? Tak se vypravte na Podfukáře (2013). I tady se bude loupit, krást, no zkrátka kouzlit. Oproti Boyleově novince půjde o - v dobrém slova smyslu - nekomplikovanější film. S mladými hereckými hvězdami a moderními technologiemi. Tak schválně, kým byste se chtěli okrást raději, hrdinou Transu, nebo Podfukáři? Podfukářům dáváme, stejně jako Transu, 60%. Recenze si přečtěte zde.
José Garcia, Michaël Youn
Naivní teroristé.
Ještě nejsme ani zdaleka v polovině výčtu premiér. Bavil vás Borat (2006)? Chtěli byste si odpočinout u dobré komedie? Tak Hurá na Francii! Režíruje a hraje Michaël Youn, autor a taktéž aktér jiné komedie, kulinářského Oui, šéfe! V novince Hurá na Francii! nepůjde o nic menšího než o bláznivý útok dvou pastevců na chloubu Paříže, Eiffelovu věž. Očekávejte politicky nekorektní humor a nesmyslný scénář. Recenze filmu si přečtěte zde.
Nikolaj Lie Kaas
Jak si žije bavič Dirch?
Do kin dále míří dánské životopisné drama Dirch (2011). To vypráví příběh oblíbeného herce Dircha Hartviga Passera. Hodně improvizoval, díky čemuž natočil na 90 filmů. Jaký měl život? To se dozvíte ve snímku nesoucím jeho jméno.
José Coronado
Když mi nenalejete, tak...
"Prostituce, drogy, terorismus, korupce," tak zní motto španělského thrilleru Nemají pokoj svévolníci (2011). Co se stane, když v baru nenalejete ne zrovna zákon ctícímu policajtovi? No, nechtějte to ani vědět. Nebo vyrazte do kina. Recenze thrilleru najdete zde.
Nicolas Cage
Naivní teroristé!
A na závěr je tady Nicolas Cage. Bojíte se? Bojte. Teror (2011) je starší film, který u nás již dříve vyšel na DVD. Vedle Cage hraje Nicole Kidman, režíruje Joel Schumacher. Scénář je nicméně tuctový, Cage bude stát tváří v tvář zlodějům diamantů. Bude čas na hrdinství? Recenze Teroru si přečtěte zde.
Sledujte naše video s premiérami:
Přehled všech premiér najdete ZDE.