John C. Reilly by mohl být "vesmírným agentem Coulsonem"

John C. Reilly by mohl být "vesmírným agentem Coulsonem"
| HCE
John C. Reilly
| HCE
V roce 2014 bychom se měli konečně dočkat dlouho očekávaného snímku Guardians of the Galaxy, který také patří pod značku Marvelu. Tato týmovka není tolik známá jako (hlavně v současné době) extrémně oblíbení Avengers, ale pořád má v komiksovém světě silné jméno a Marvel touto adaptací rozhodně nešlápne vedle (přiznejme si to, po megahitech Iron Man 3Avengers půjdeme do kina na všechno, co má nad názvem napsáno Marvel's).
Iron Man 3
Abych se ale neodklonil od tématu. Aktuálně se dost hovoří o tom, kdo si v GotG zahraje "vesmírného agenta Coulsona", tedy charakter, který bude dohlížet na mezigalaktický pořádek a zároveň stihne spolupracovat se superhrdiny. John C. Reilly patři mezi nejčastěji zmiňované herce a podle posledních zpráv to vypadá, že skutečně jeho v roli za rok uvidíme. Tento "na-oscara-nominovaný" chlapík má za sebou nespočet rolí od ulítlých komedií až do seriózních dramat jako Magnolia či Bůh masakru. Zajímavé ale je, že se doteď úspěšně akčnímu i sci-fi žánru vyhýbal a nyní míří rovnou do filmu, v němž tyto dva aspekty bude muset zvládat na jedničku.
Jonah Hill, Marisa Tomei, Catherine Keener, John C. Reilly
| BontonFilm
John je dlé mého opravdu dobrou volbou a nevidím důvod, proč by se do GotG nehodil. Pokud smlouvu podepíše, připojí se tak k již obsazeným hercům Chrisovi Prattovi, Zoe Saldaně a Daveovi Bautistaovi.