Sacha Baron Cohen plánuje natočit Lesbičku

Sacha Baron Cohen plánuje natočit Lesbičku
Jedni říkají, že mu není nic svaté (a oslavují ho proto), jiní, že je to prostě "*ovado". Ať si kdo chce co chce říká, ať si matka slzy utírá, Sacha se prostě nevzdává a kromě toho, že ztvární zpěváka populární rockové skupiny Queen Freddieho Mercuryho v zatím nepojmenovaném životopisném snímku, zamíří i do Hong Kongu, aby zde natočil snímek The Lesbian.
Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj ...
Borat | Twentieth Century Fox
Sacha a jeho kolega Anthony Hines vytvořili námět vyycházející ze skutečné události: Hongkongský miliardář Cecil Chao nabídl jakémukoli muži 65 milionů dolarů, když se ožení s jeho lesbickou dcerou. Gigi Chao je krásná úspěšná mladá žena, která studovala (stejně jako její otec) architekturu v Anglii. Muži jí nic neříkají a již 7 let žije s ženou, kterou si vzala v Paříži. Sňatek však v Hong Kongu neplatí a nabídka jejího otce proto trvá.
sacha-baron-cohen-planuje-natocit-lesbicku
Skutečná Gigi Chao
Cohen se netají tím, že je fanouškem dánského sitcomu Klovn a jeho filmové podoby Klovn: The Movie a najal oba jeho scénáristy Caspera Christensena a Franka Hvama, aby podle výše zmíněného námětu napsali scénář.
Sacha Baron Cohen
Asi ani nemá cenu říkat, že můžeme očekávat poněkud zvrhlejší smysl pro humor a snímek nevhodný pro mládež. Zajímavé ale je, že zájem filmařů zaujal i samotného pana Chao, který se chce na projektu podílet, ovšem pouze pod podmínkou, že bude ve filmu podán jako kladný hrdina.
Jen dodám, že snímek o Freddiem Mercurym by se měl začít natáčet na sklonku letošního roku a že Sacha v současné době piluje zpěvákův akcent a pracuje se svým hlasem na hodinách zpěvu, přestože sám ještě neví, zda bude ve snímku skutečně zpívat. Režisérem bude podle všeho Tom Hooper.