Natalie Portman a Ewan McGregor opět spolu. Ale tentokrát proti sobě.

Natalie Portman a Ewan McGregor opět spolu. Ale tentokrát proti sobě.
| 2002 20th Century Fox
Jane Got a Gun je westernové drama, jehož název jasně napovídá, že hlavní slovo bude mít žena a její kolt. Autorem scénáře je Brian Duffield a jeho hrdinkou je farmářka Jane, jejíž manžel je psanec a jednoho dne se vrátí domů s 8 kulkami v těle a sotva při životě. Jane proto neváhá a přijme nabídku od bývalého milence, kterého přes 10 let neviděla, aby jí pomohl ubránit její farmu a zachránit život manžela, jemuž jdou ve stopách zabijáci.
Gavin O'Connor
Gavin O'Connor
Původně měla snímek režírovat Lynne Ramsay, ale nakonec od projektu odstoupila a na její místo usedl Gavin O’Connor. Ovšem škatulata se hýbala i jinde než jen na režisérské židli. Hlavního padoucha si měl původně zahrát Joel Edgerton, ale ten nakonec zaskakuje v roli bývalého milence/pistolníka za Michaela Fassbendera, který opustil natáčení ještě před jeho začátkem. Novou hlavou westernových gangsterů měl být poté Jude Law, ovšem ten opustil natáčení spolu s režisérkou Ramseyovou a tak se nedlouho nato objevila informace, že novým gaunerem bude sympaťák Bradley Cooper. Ani ten však tvůrcům dlouho nevydržel a minulý týden přenechal svou roli někomu jinému. No a oním někým jiným se zatím stal Ewan McGregor... Tak uvidíme, jak to dopadne s ním. Každopádně by se mohl s Natalií setkat poprvé od společného natáčení nové trilogie Hvězdných válek.
Natalie Portman
Jedinou stálicí a jistotou snímku je tak Natalie Portman, která ve filmu hraje Jane a současně ho produkuje. Snad si jím nepřidělá moc vrásek.