Michael Fassbender a Natalie Portman si střihnou Shakespearovskou tragédii Macbetha

Michael Fassbender a Natalie Portman si střihnou Shakespearovskou tragédii Macbetha
Michael Fassbender ve filmu Stud (2011) | Momentum Pictures
Samozřejmě ještě můžeme podotknout, že je Natalie Portman výborná herečka a navíc se na ni opravdu hezky kouká. To je však detail a každý si o něm může myslet své. Je to jako se všemi, jedna skupinka ji nenávidí a druhá zbožňuje, ať se objeví v čemkoli. Ovšem teď je tu skutečně něco, co vyvolá minimálně zdvižené obočí a po Černé labuti i velké očekávání.
Natalie Portman
Natalie Portman | Fox Searchlight Pictures
Justin Kurzel má v plánu natočit nejnovější adaptaci tragédie z pera Williama Shakespeara Macbeth. A manželem - oním osudným skotským lordem, jež se v touze po královském trůnu neštítí ničeho (ani vraždy dětí), by se mohl stát Michael Fassbender. Není asi nutné dodávat, že právě Lady Macbeth je manželovi v jeho činech velkou oporou a že i na jejích rukách ulpí krev a čeká ji holé šílenství a smrt a jiné to nebude ani s povedeným manželem.
Michael Fassbender
Michael Fassbender ve filmu Stud (2011) | Momentum Pictures
Skutečně zajímavá ústřední dvojice poměrně nadupané hry, která herce často nutí k životním výkonům. Navíc filmaři slibují, že se děj bude odehrávat v 11. století a s původními dialogy! Takže nás zřejmě nečeká žádná moderní předělávka, ale možná i skutečně kvalitní klasické dílo pro otrlé povahy.
Nu uvidíme. Scénáře se ujmou Jacob Koskoff a Todd Louiso. Produkují Iain Canning a Emile Sherman.