Pitt, Lerman a LaBeouf - 3 muži v tanku

Pitt, Lerman a LaBeouf - 3 muži v tanku
David Ayer a Keanu Reeves se sešli při natáčení thrilleru Street Kings
Takže pěkně popřádku. Píše se rok 1945 a hlavními hrdiny příběhu je skupina 5 mužů, která tvoří posádku amerického tanku Sherman s přezdívkou Fury. Jejich úkolem je bojovat se zbytky německých vojsk v posledních dnech války. Velitelem tanku je seržant Wardaddy, který má pod sebou další 4 muže. Mezi nimi i vojenského písaře Normana Ellisona.
David Ayer
David Ayer a Keanu Reeves se sešli při natáčení thrilleru Street Kings
"Chci vnést do tohoto žánru čerstvý závan vzduchu," uvedl David Ayer. "Chci ukázat, co tito muži prožívali. Jejich příběh bude komplexním a čestným ztvárněním. Součástí bude úžasná, neuvěřitelná akce a bohaté postavy. Plánuji oživit tankovou bitvu způsobem, jaký sedí modernímu publiku."
Shia LaBeouf
Shia LaBeouf
A co víc, Ayerovi se pro snímek podařilo získat i tři zvučná jména! Wardaddyho si zahraje Brad Pitt, Ellisona Logan Lerman (hrdina filmů s Percym Jacksonem) a třetím mužem do tanku je Shia LaBeouf.
Logan Lerman
Logan Lerman | Twentieth Century Fox
Produkovat Fury budou Bill Block, Ethan Smith a John Lesher. Rozpočet filmu je předběžně stanoven na 80 milionů dolarů a Ayer se poprvé ve své kariéře vydá mimo své obvyklé žánrové pole - syrová policejní dramata.