Místo dvojky seriál: Podívejte se na pilotní díl nového Zombielandu

Místo dvojky seriál: Podívejte se na pilotní díl nového Zombielandu
I přes stylový vizuál a povedené masky stál snímek směšných 23 milionů dolarů. Celosvětově jich vydělal 102 a těšil se přímo fantastickým ohlasům. Dvojka byla jistá po premiérovém víkendu. To se psal rok 2009. A nic se poté nedělo. Fanoušci čekali, doufali a studio se pořád nemělo k tomu, aby pokračování vzniklo. Nakonec došlo na nečekanou okliku. Server Amazon (ano, ten, kde většina světa nakupuje) si objednal pilotní díl k seriálové verzi. Teď se dostáváme k tomu, co je opravdu zajímavé. Pilot má dnes premiéru na stránkách Amazonu, kde si ho můžete pustit zdarma. Proč? Protože právě podle ohlasů Amazon uvidí, zdá má podpořit natočení celé sorie.
Maiara Walsh, Kirk Ward, Izabela Vidovic, Tyler Ross
Pokud jde o děj, navazuje pilot přímo na film a tudíž jsou v něm ty samé postavy. Vzhledem ke stylu výroby ale nejspíš nikoho nepřekvapí, že se kompletně změnilo obsazení, takže na hvězdy z filmu rovnou zapomeňte. Na druhou stranu napsali pilot stejní lidé, kteří stáli za původním snímkem a chvílemi je to znát (výborný je především úvod). Největší problém seriálové varianty? Podle očekávání změna tváří, především vystřídání živelného Harrelsona matným Kirkem Wardem pilotu dobré jméno nedělá.
Však si názor udělejte sami. Pilot má 30 minut a je zadarmo, takže vás to doslova nebude stát víc, než půl hodinky vašeho života. To jde...