Pokračování komediální pecky 21 Jump Street potvrzeno

Pokračování komediální pecky 21 Jump Street potvrzeno
Jonah Hill, Channing Tatum
21 Jump Street
21 Jump Street (2012) byl nejen velkým úspěchem u kritiků i diváků, ale pořádně si na sebe i vydělal. S kapitálem 42 miliónů dolarů to vytáhl až přes hranici 200 miliónů celosvětově a studio ihned vědělo, že tady se kopat vyplatí. Bylo jasné, že reinkarnace kultovního seriálu našla své diváky. Teď už konečně i víme, kdy se Channing Tatum a Jonah Hill vrátí do svých rolí, aby se vydali řešit další případ.
Jonah Hill, Channing Tatum
SonyPictures drželo list filmů pro příští roku v tajnosti až do CinemaConu a teprve pak dalo jasně najevo, že 21 Jump Street 2 se dočkáme již příští rok. Bohužel zatím neznáme přesné datum premiéry, nebo kdo se k mladým policistům v přestrojení připojí, ale minimálně Tatum a Hill jsou stoprocentně potvrzení pro sequel.
Jonah Hill
Režiséři Phil Lord a Chris Miller, kteří jedničku výborně ukočírovali, jsou momentálně zaneprázdněni filmováním jiného snímku, takže je možné, že na režisérské stoličky tentokrát neusednou oni, ale co se dá dělat. Osobně jsem každopádně velmi rád za potvrzení dvojky, neboť si nedokážu vzpomenout na čistě komediální film, který by mě v poslední době potěšil více, než právě 21 Jump Street.
Co si myslíte Vy? Vyplatí se natáčet sequel, nebo by měli konečně aspoň jeden film nechat pouze jednodílný? Či se Vám nelíbil ani první díl?