Seriál Jak prosté doplnil poslední díl skládačky: Irene Adler byla obsazena

Seriál Jak prosté doplnil poslední díl skládačky: Irene Adler byla obsazena
Sherlock Holmes: Jak prosté
Irene Adler je Sherlockovou životní láskou a současně Achillovou patou, díky níž známý detektiv prožil nejednu horkou chvilku. Její postavy využili filmaři v celovečerním Sherlockovi s Robertem Downeym jr., britském televizním seriálu Sherlock (2010) a i jeho americká mutace Jak prosté (2012) nezůstane pozadu (přestože je v něm Adler díky Moriartymu již dávno mrtvá). Její tajemná vražda se během seriálu několikrát řešila a nyní postava konečně dostala tvář - zahraje si jí půvabná herečka Natalie Dormer, kterou si většina diváků spojí s rolemi v seriálech Tudorovci (2007) a Hra o trůny (2011). Nataliiny Irene se diváci dočkají v rámci finále první sezóny, které by mělo mnohé odhalit ze Sherlockovy minulosti (a tudíž i smrti Irene).
serial-jak-proste-doplnil-posledni-dil-skladacky-irene-adler-byla-obsazena
Natalie Dormer
Pokud jste ještě neměli možnost seriál Jak prosté vidět, jde o moderní pojetí Sherlocka Holmese, v němž slavný detektiv vyšetřuje vraždy v současném New Yorku. Nechybí samozřejmě i Watson, tentokrát je ovšem ženou. Sherlocka hraje Johny Lee Miller, jeho kolegyni nestárnoucí Lucy Liu.
Tak co na Irene z Jak prosté říkáte? Líbí, nebo dáváte přednost Rachel McAdams z celovečeráků, případně Laře Pulver ze seriálu Sherlock?