Conan O'Brien a Chelsea Handler se hádají ve sprchách (+ koupel s Rickym Gervaisem)

Conan O'Brien a Chelsea Handler se hádají ve sprchách (+ koupel s Rickym Gervaisem)
Cemetery Junction | Columbia TriStar
conan-obrien-a-chelsea-handler-se-hadaji-ve-sprchach
Tentokrát se nicméně odvážil vstoupit do sprch s "konkurenční" Chelsea Handler (ta má vlastní show) a společně natočili překvapivě vkusný dvouminutový gag (vkusný, bereme-li v potaz, že je to o dvou nahých lidech, hádajících se ve sprše). Conan se video nejspíše rozhodl natočit poté, co se oficiálně potvrdilo, že Jimmy Fallon bude přebírat moderátorské žezlo oblíbenéhoJaye Lena. Conan s Chelsea se tedy nejspíš snaží na sebe upoutat kus pozornosti (kterou si bezpochyby zaslouží), aby se na ně nezapomnělo.
Jak je známo, Conan Jaye moc nemusí (hodně lehce řečeno), neboť právě Conan moderoval malou chvíli místo Lena, který ze show odešel, ale po pár měsících se vrátil a na Conana v ten moment nebral ohled. O'Brien zůstal prakticky bez peněz, bez show, ale s fanoušky. Ti mu pomohli se dostat na kabelovku TBS, kde nyní vládne svou vlastní talk-show Conan. Proč zrovna název Conan? Pouze proto, aby bylo težší ho znovu někým nahradit.
Není to poprvé, co se Conan objevil v nějakém klipu (polo)nahý. Nedávno, při návštěvě Rickyho Gervaise, byl britským komikem "donucen" vlézt do vany plné bublin a vyfotit se s ním. Následně fotku umístili na Twitter. Ale konec proslovu, jen se sami podívejte, jak žhavé video s Chelsea dopadlo.
Pro zvědavce přiložím i zmíněné video s jako vždy božím Rickym :