Dwayne Johnson bude mít plné ruce práce: Vrátí se jako G.I. Joe a čeká ho další díl Rychle a zběsile

Dwayne Johnson bude mít plné ruce práce: Vrátí se jako G.I. Joe a čeká ho další díl Rychle a zběsile
G.I. Joe: Odveta
Stalo se, co se po úspěšných prvních víkendech stává. Sequel G.I. Joe: Odveta (2013) trhl o svém debutu 131 milionů celosvětově, což v Hollywoodu znamená jediné - dočkáme se dalšího dílu. Přirozeně s Johnsonem v hlavní roli. Otázkou je, jestli se vrátí i Bruce Willis, jehož aura žánrového mazáka nepochybně dopomohla k úspěchu Odvety. Studio má o čem přemýšlet.
Dwayne Johnson
| BontonFilm
A tím práce pro sympatického obra nekončí. Za chvíli do kin dorazí Rychle a zběsile. Než odstartovalo natáčení, zvažovali tvůrci natočení rovnou dvou dílů současně. Z toho sice nakonec sešlo, první testovací projekce šestky ale prý dopadly úžasně a podle Vina Diesela je proto již odklepnuté natáčení sedmičky na letošní léto. V ní se vrátí nejen klasický tým (otázkou je, kdo přežije šestku), ale i Johnsonův Hobbs. Aby toho nebylo málo, zvažuje studio, že by postavě svěřilo i vlastní film. Sám Johnson to v rozhovoru potvrdil. Když ale o filmu mluvil, řekl, že by byl dějově situován mezi šestku a sedmičku Rychle a zběsile (a tedy uveden do kin mezi nimi). Což je nereálné, pokud se má sedmička za chvíli natáčet.
Jestli se filmu s Hobbsem v hlavní roli dočkáme, bude to až po premiéře Rychle a zběsile 7, tedy nejdřív za nějaké dva roky. A je otázkou, jestli si do té doby udrží Johnson svou star-power. Aktuálně s ní slušně plní kinosály.
Víte že...
... během své wrestlingové kariéry Johnson 7x zvítězil na mistrovství?