Tomáš Magnusek má jasno: Bastardi 4 budou a v hlavních rolích se objeví duo Kotek/Mádl

Tomáš Magnusek má jasno: Bastardi 4 budou a v hlavních rolích se objeví duo Kotek/Mádl
Bastardi (2010) | PegasFilm
UPDATE: Ani my jsme neodolali a jak se nejspíš mnozí z vás dovtípili, tato zpráva měla aprílový charakter. Ale znáte to, jeden nikdy neví...
O zápletce zatím Magnusek příliš prozradit nechce. "Původní trilogii jsme uzavřeli dopadením učitele Majera. To byl pro nás naprosto logický vývoj. Váhali jsme, jak jít dál a nakonec jsme se rozhodli využít nápad s příbuzným - neidentickým dvojčetem, které se taktéž věnuje učení. Nový hrdina se dostane do potíží poté, co studenti odhalí je příbuzenský vztah s Majerem," říká Magnusek. Zda si ho zahraje Jiří Mádl nebo Vojtěch Kotek neprozradil, pouze s úsměvem dodal "budete překvapeni. Probírali jsme film s oběma herci a jsou nadšení. Víc už prozrazovat nebudu, jen jako lákadlo dodám, že si blíž ještě nikdy nebyli a že na diváky čekají velmi žhavé erotické scény."
tomas-magnusek-ma-jasno-bastardi-4-budou-a-v-hlavni-roli-se-objevi-duo-kotekmadl
Učitele stříííléééj!
Původní Bastardi se sice nedočkali příliš dobrých recenzí, divácké ohlasy ale byly více než vstřícné a při svém uvedení v klubových kinech ve Státech dokonce sklidili pochvalný ohlas. Renomovaný americký kritik Robert Ebert o prvních Bastardech napsal: "Problematičtí studenti evropských škol jsou všeobecně známý problém. Nerespektují učitele, neznají historii svých států, nezajímají se o společnost a Adolfa Hitlera považují za chlápka, který dal světu novou železniční síť. Doufám, že bude v budoucnu vznikat více podobných filmů, které se budou této problematice podrobněji věnovat."
Bastardi 4 dorazí do českých kin 7. března příštího roku. Magnusek by tímto datem rád vzal hold "učiteli národa" Tomáši Garrigue Masarykovi.