Seriálový Policajt v Beverly Hills nabírá obsazení: Axel Foley má syna, starého parťáka i režiséra

Seriálový Policajt v Beverly Hills nabírá obsazení: Axel Foley má syna, starého parťáka i režiséra
Policajt v Beverly Hills | Paramount Network
Že by televizní Policajt v Beverly Hills nemusel dopadnout zle slibuje dohled Shawna Ryana, tvůrce výborného (a dost drsného) seriálu Policejní odznak (2008). Eddie Murphy v seriálu chybět nebude, nejvíce prostoru si ale nejspíš získá v pilotu, kde se pod jeho policejní křídla dostaví nezbedný syn Aaron. Aby Foley na omladinu nebyl sám, vrátí se i Judge Reinhold v roli střeleného sympaťáka Billyho Rosewooda (pamatujete ještě na jeho fetiš na zbraně, ne?) a bude to právě on, kdo Foleyho syna dovede na policejní okrsek.
serialovy-policajt-v-beverly-hills-nabira-obsazeni-axel-foley-ma-syna-i-stareho-partaka
Brandon T. Jackson
A teď to hlavní: Kdo si Aarona zahraje? Oním vyvoleným se stává Brandon T. Jackson z Percyho Jacksona (2010) a Tropické bouře (2008). Možná si říkáte, že by to pro podobnou roli chtělo větší jméno, ale upřímně – kolik talentovaných mladých černošských hollywoodských komiků si vybavíte? Sympaťák Jackson rozhodně není nejhorší volba (a to i přesto, že si podobnou roli již vyzkoušel v příšernosti Agent v sukni 3 / 2011).
Režie pilotu se ujme zkušený Barry Sonnenfeld (série Muži v černém a Addamsova rodina), o zábavu by tudíž neměla být nouze.
Víte že...
... na seriál došlo proto, neboť se Murphymu nelíbil žádný ze scénářů pro čtvrtý film? Nevěřte názoru člověka, který se dobrobolně vrhl do Norbita.