Zataženo, občas trakaře 2: Je libo hambouka nebo banáštrose?

Zataženo, občas trakaře 2: Je libo hambouka nebo banáštrose?
A nepůjde jen tak o ledajaké jídlo. Stroj, který Flint vytvořil, funguje dál a místo toho, aby vytvářel pouhé porce potravin, rozhodl se jít ve stopách svého stvořitele a přijít s něčím inovativním - oživí samotné jídlo.
zatazeno-obcas-trakare-2-je-libo-hambouka-nebo-bananstrose-3
Flint Lockwood od prvního dílu dostal svou vysněnou práci - pracuje pro Live Corp Company a je šťastný. Vše se ale zvrtne ve chvíli, kdy Flint zjistí, že jeho stroj funguje a vytváří živé jídlo! Tito noví tvorečkové v podobě různých takodýlů, babochů, banáštrosů, hambouků, krevepic a meloslonů jsou však hrozbou pro malý ostrov u Swallow Falls. Flint proto musí rychle něco udělat.

Trailer:

Těšit se můžeme i na upovídanou jahodu jménem Barry a na orangutaní samičku Barb, která ráda nosí rtěnku a nezavře pusu. Nezbývá než doufat, že těch ukecaných bytostí nebude ve filmu přespříliš. Zvědavá jsem na české překladatele s ohledem na šílenosti, které si pro ně filmaři vymysleli. Sama řadu z daných kombinací zvířat a zeleniny nebo ovoce nedokážu rozpoznat.
zatazeno-obcas-trakare-2-je-libo-hambouka-nebo-bananstrose-2
Snímek Zataženo, občas trakaře 2 (2013) v režii Codyho Camerona a Krise Pearna bude mít českou premiéru 5. prosince letošního roku.