Označila ho za Hitlera. Nyní jsou znovu kamarádi: Michael Bay povolal mezi Želvy ninja Megan Fox

Označila ho za Hitlera. Nyní jsou znovu kamarádi: Michael Bay povolal mezi Želvy ninja Megan Fox
oznacila-ho-za-hitlera-nyni-jsou-znovu-kamaradi-michael-bay-povolal-mezi-zelvy-ninja-megan-fox-3
Míša ví, že tímhle krokem popudil nejednoho fanouška. Nebo popudil – je řada těch, kteří by mu přáli smrt ve vysokých bolestech (osobně bych ho donutil podívat se na Babovřesky). Je třeba dostat misku vah na smířlivější stranu. A jaký je lepší krok, než angažovat jednu z nejvíc hot žen planety, půbavnou Megan Fox. Problémové děvče, které označilo Baye za režijního Hitlera, za což dostala padáka z Transformers 3, se vrací ke svému hlavnímu chlebodárci. To nahrává zvěstem, že o tehdejší vyhazov se nepostaral Bay, ale producent Steven Spielberg, pro něhož jde o choulostivé téma.
Co bylo, to bylo. Bay právě oznámil na svém blogu, že je Fox na palubě nových Želv. Koho si zahraje neupřesnil, ale když už to vzít z takového sexy konce, fandím roli April O’Neal. Ta je už nějaký ten pátek za animovaný sex symbol, takže by Fox v její roli nepůsobila vůbec nepatřičně.
Nový film režírovaný Jonathanem Liebesmanem (Hněv Titánů /2012) má odklepnutý rozpočet 125 milionů, což dává aspoň naději na pořádný vizuál. Zda se ale bude dát na nové Želvy dívat, toť otázka. Přítomnost Fox každopádně index snesitelnosti o něco zvětšuje. Nebo nemáte ten dojem?