Muži za pultem Kevina Smithe se kromě třetího dílu dočkají nejspíše i knihy

Muži za pultem Kevina Smithe se kromě třetího dílu dočkají nejspíše i knihy
Clerks 2: Muži za pultem | The Weinstein Company LLC / View Askew Productions
Pokud patříte mezi fanoušky výše zmíněných komedií, můžete se začít radovat, neboť muži za pultem Dante a Randall by se měli dočkat třetího filmu. Smith v rozhovoru pro místní pořad v Los Angeles Good Day L. A. uvedl, že doufá, že se Clerks 3 podívají do kin již v roce 2014. Tedy přesně na 20. výročí od natočení prvního dílu, který spatřil světlo světa roku 1994.
Jeff Anderson, Brian O'Halloran
Smith se zároveň již několikrát nechal slyšet, že s filmovou režií končí a nyní přiznal, že loučením by mohli být právě třetí Clerks, což je značka, s níž začínal. S režií jako takovou Kevin končit ovšem nehodlá, v hledáčku má hned několik televizní projektů včetně šestidílného seriálu Hit Somebody - hokejového dramatu, v němž by se jedné z rolí mohl ujmout Nicholas Braun.
A protože je Kevin hračička, váhá, v jaké podobě nakonec spatří Clerks 3 světlo světa. Kromě klasického filmu totiž přicházela v úvahu i podoba divadelní hry! No a zatím posledním výmyslem je kniha. Ta by čtenáře měla seznámit s původem a minulostí postav a na jejím základě by film vznikl.
Jeff Anderson, Brian O'Halloran, Kevin Smith
| The Weinstein Company LLC / View Askew Productions
"Chci Clerks 3 nejdříve jako knihu. Chci vytvořit jednotlivé epizody po kapitolách. Lidé si tak budou moci celou věc přečíst a vědět, jak to vypadá. Chci jít do nitra postav a napsat příběhy o jejich původu. V první kapitole by se Dante a Randall setkali v mateřské škole," uvedl doslova Smith.
Tak uvidíme, jak to nakonec s Clerks 3 dopadne. Upřímně přiznávám, že knihu bych si asi nekoupila. Ale na trojku Clerks bych se podívala s chutí.