Ryan Gosling obsazuje svojí přítelkyni Evu Mendes do svého režiserského debutu

Ryan Gosling obsazuje svojí přítelkyni Evu Mendes do svého režiserského debutu
Ryan Gosling
Idol snad všech dívek (a nepochybně i nějakých mužů) Ryan se rozhodl, že si zkusí, jaké to je sedět i na opačné straně kamery. Jeho film How to Catch a Monster (Jak si chytit příšeru) by měl být surreálním, možná i hororovým příběhem a do jedné z ženských rolí by měla být obsazená jeho nynější přítelkyně Eva Mendes.
Eva Mendes
Eva Mendes | First Look Pictures
Dalším potvrzeným členem štábu se stal Rob Zabrecky (menší roličky, relativně neznámé jméno). Dále se tu objeví Goslingova kamarádka, která si s ním zahrála v již brilantním Drive (2011) a to Christina Hendricks. Střihne si hlavní roli, a to matku dvou dětí, která se svými syny cestuje do "fantastického podsvětí", které nějakým způsobem zahrnuje i úžasný podvodní svět (co!?). Evin charakter je znám pod jménem "Kočka" a proslechlo se pouze, že je permanentní členkou klubu zvaného "Velký zlý vlk". Nevím, co si pod tím kdo představí, ale až na referenci ohledně dětské pohádky mě nic nenapadá.
Ryan Gosling
Ryan Gosling | FilmDistrict
Zabrecky si zahraje řidiče taxíku a není jisté, zda půjde o malou roli či důležitější postavu (osobně tipuju druhé - proč jinak by bylo jeho jméno zveřejňováno ve stejnou dobu jako o moc slavnější Evy Mendes, že).
No, moc toho nevíme, ale vypadá to, že Gosling si na sebe naložil hodně netradiční látku a uvidíme zda ji dokáže správně uchopit. Mendes určitě taky ještě neukázala veškeré své herecké kvality a když už by to nevyšlo, tak aspoň stráví několik víc měsíců na place se svým přítelem.