Johnny Depp jako vládce jižního Bostonu v gangsterce Black Mass

Johnny Depp jako vládce jižního Bostonu v gangsterce Black Mass
Rumový deník
Snímek se začne natáčet letos v květnu podle scénáře Marka Mallouka, který vycházel z knihy dvou bývalých novinářů deníku Boston Globe Dicka Lehra a Geralda O'Neilla s názvem Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob. Oba reportéři patří mezi uznávané a oceňované novináře. Lehr je finalistou Pulitzerových cen, zatímco jeho kolega O'Neill Pulitzerovu cenu vyhrál, stejně jako i cenu Hancocka a Loeba.

Děj nás zavede do roku 2011, kdy byl Bulger konečně dopaden poté, co byl více jak desetiletí na seznamu nejhledanějších zločinců FBI.
Johnny Depp
"Lepší už to ani být nemůže, jelikož se nám podařilo získat oscarového režiséra Barryho Levinsona, aby tento úžasný příběh převedl na filmové plátno. Pracovali jsme na projektu od doby, kdy jsme získali na knihu práva, tedy od roku 2005. Black Mass obratně popisuje všechny aspekty rozsáhlého děje a vykresluje živý portrét bostonského podsvětí a zkorumpované politiky, a navíc odhaluje i nejhorší skandál v dějinách FBI. A je i zkouškou věrnosti k rodině, irskému odkazu a jižnímu Bostonu," uvedl jeden z producentů Brian Oliver.
Tommy Lee Jones, Barry Levinson, Tony Shalhoub, Will Smith
Black Mass (2013) vypráví pravdivý příběh Whiteyho Bulgera, bratra senátora a nejznámějšího násilnického kiminálníka v dějináh jižního Bostonu, který se stal informátorem FBI, aby zničil mafiánskou rodinu, jež pronikla na jeho území. Nicméně poté, co federálové obklíčili své cíle, zradili Bulgera a spolu s jeho partnerem, bývalým agentem FBI ho předali spravedlnosti.
johnny-depp-jako-vladce-jizniho-bostonu-v-gangsterce-black-mass
Role pro Jonnyho jak ušitá (pamatujete ještě na Krycí jméno Donnie Brasco, ne?). Schválně, jestli dokáže, že patří mezi nejlepší herce současnosti...