Sin City 2 rozjelo natáčení - vrátí se Hartigan, sestavu doplní osudná Ava Lord!

Sin City 2 rozjelo natáčení - vrátí se Hartigan, sestavu doplní osudná Ava Lord!
| 2005 Dimension Films
Scénář vychází ze dvou Millerových příběhů a je obohacený o nové povídky. Na plátně se kromě řady nováčků: Dennis Haysbert (Manute), Jamie Chung (Miho), Joseph Gordon-Levitt (Johnny), Ray Liotta, Juno Temple, Jeremy Piven - sejdou i staří známí z jedničky: Mickey Rourke(Marv), Rosario Dawson (Gail), Jaime King (Goldie/Wendy) a Jessica Alba (Nancy)
Ale pěkně popořádku. Joseph Gordon-Levitt byl jedním z prvních herců, kteří obyvatelstvo Hříšného města rozšířili (přičemž jeho role Johnnyho byla původně nabídnuta hvězdnějšímu Johnnymu Deppovi). Postava Johnnyho je úplně nová a jde o namyšleného gamblera, který skrývá temnější úkol - zničit svého největšího špinavého nepřítele nejlepší hrou v životě. V jeho příběhu se objeví navíc i nová mladá striptérka v podání Julie Garner.
Joseph Gordon-Levitt
Joseph Gordon-Levitt si Sandmana zrežíruje. A taktéž zahraje. Zkušenosti s komiksem má ze Sin City.
Nováčky ve městě hříchu jsou i Christopher Meloni, který si kupodivu opět střihne policistu a Josh Brolin, který si zahraje roli Dwighta. Ano jde o stejného Dwighta, jehož si v původním snímku Sin City zahrál Clive Owen. V druhém díle bude Dwight pronásledován jedinou ženou, kterou kdy miloval - Avou Lordovou a budeme sledovat, jak jde jeho život pěkně do kopru. Z hlediska chronologie Sin City se tento děj odehrává před Velkou tučnou zabijačkou a vysvětlí nám, jak přišel Dwight k úplně jinému obličeji.
sin-city-2-rozjelo-nataceni-vrati-se-hartigan-a-objevi-se-osudna-ava-lord
K velkému překvapení (i když zase tak veliké není) se do své role vrátí i Bruce Willis jako Hartigan. Jak všichni fanoušci dobře ví, Hartigan našel v prvním díle svůj osud. I přesto se ve dvojce vrátí a důvod je jednoduchý - jedním z hlavních hrdinů děje je Marv, jehož příběh se odvíjí během příběhu Hartigana a Nancy a, jak už bylo řečeno, dvojka bude vlastně prequelem.
sin-city-2-rozjelo-nataceni-vrati-se-hartigan-a-objevi-se-osudna-ava-lord-1
No a zatím poslední nováčkem jeEva Green. Ta se ujme role Avy Lordové, výše zmíněné osudné ženy, kterou miloval Dwight a která tak trošku připomíná něco jako kudlanku nebo červnou vdovu. Tedy žena, o níž sní každý muž, ale která také dokáže být úplně stejně smrtelná jako krásná.
"Čekali jsme dlouho, abychom mohli vyprávět náš příběh, " uvedlo autorské duo Robert Rodriguez a Frank Miller. "Ava Lordová je nejničivější a nejúchvatnější obyvatelkou Sin City. Od začátku jsme věděli, že ji musí hrát někdo, kdo dokáže předvést všechny tváře této femme fatale a to jsme našli u Evy Greenové.  Jsme naprosto nadšení, že se k nám přidala!"
Eva Green
Dokonalý smysl
A na konec tohoto informačního shluku ještě dodáme, že se fanoušci mohou těšit na další taneční čísla v podání svůdné Jessicy Alby. "Musela jsem se naučit mnoho tanečních sekvencí," přiznala Jessica pro Vulture. "V druhém díle budu tančit o dost víc než v tom prvním." Zároveň herečka dodala, že musela více jak 3 měsíce před natáčením poctivě trénovat. "Bylo to bláznivé. Bylo to velmi, velmi složité a ve filmu uvidíte proč," dodala.
Tak co myslíte, že si pro svůdnou Albu duo Miller/Rodriguez připravilo tentokrát - hada, ohnivé efekty nebo něco odvážnějšího?