Splněný komiksový sen: Noví X-Meni spojí starý a nový herecký tým!

Splněný komiksový sen: Noví X-Meni spojí starý a nový herecký tým!
Bryan Singer
"Je to impozantní," uvedl Bryan Singer pro časopsi Empire. "Podle mě si lidé ani neuvědomují, jak veliký ten film bude. Spojíme obě herecké sestavy a navíc jsme to udělali tak, že to dává smysl. Měl jsem dvouhodinový rozhovor s Jamesem Cameronem o cestování v čase, teorii strun atd.. Musíte si vytvořit vlastní pravidla a trvat na nich. Což je důvod proč snímky Terminátor a Návrat do budoucnosti fungovaly. V X-Menech navíc bude existovat určitý mechanismus, síly, vnímání a postavy, díky nimž to bude možné."
novi-x-meni-spoji-stary-i-novy-herecky-tym
Fanušky komiksů navíc jistě potěší zpráva, že ačkoli se opět ve snímku objeví některé postavy, které nemají svou kreslenou předlohu, bude film ke komiksu odkazovat: "Bude obsahovat mnoho komiksových aspektů. Skutečný komiks Days Of Future Past obsahuje tuny věcí, takže budeme muset něco vypustit. Ale myslím si, že budou fanoušci potěšeni, jelikož některé s těch nejúžasnějších částí předlohy se ve snímku objeví."
Mnoho z nás jistě napadne, jak hodlají filmaři spojit do jediného snímku vše, co se odehrálo v předešlých snímcích - X-Men(2000), X-Men 2 (2003), X-Men: Poslední vzdor (2006), X-Men: První třída (2011), X-Men Origins: Wolverine (2009) a The Wolverine (2013). Ale zdá se, že to mají vymyšlené.
Obrázek článku
"Máme na zřeteli úplně všechny snímky série. Nehodlám spojit První třídu a své první dva filmy. Mám na zřeteli úplně celý vesmír X-Menů, tak jak byl na plátně divákům představen. Respektuji ho a snažím se s ním pracovat jako s celkem. Každý to samozřejmě pojal trochu jinak, takže budu muset něco odstarnit, ale rozhodně nehodlám nic ingnorovat."
Nicholas Hoult, Michael Fassbender, Rose Byrne, Jennifer Lawrence, James McAvoy
Premiéra X-Men: Days of Future Past (2014) byla stanovena na18. července 2014. Autorem scénáře je Simon Kinberg, který při své práci vycházel z komiksůChrise Claremonta a Johna Byrnea s názvem Uncanny X-Men č. 141 a 142. Ty pracují s myšlenkou alternativní budoucnosti, kde jsou mutanti jako nebezpeční vrazi pronásledováni. Zatím potvrzenými hvězdami jsou , Patrick Stewart, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Halle Berry, James Marsden a Hugh Jackman.
Víte že...
... si James McAvoy v rámci přípravy na roli Charlese Xaviera v První třídě oholil z vlastní iniciativy hlavu? Paradoxně však producenti chtěli, aby měl Xavier v prequelu vlasy a tak McAvoy první měsíc natáčení nosil paruku.