Limitovaná edice Blu-ray Expendables za rohem. Na co se můžeme těšit?

Limitovaná edice Blu-ray Expendables za rohem. Na co se můžeme těšit?
Sylvester Stallone ve filmu Expendables: Postradatelní (2010) | Lionsgate
Začneme prvním dílem Expendables. Ten by se v prvé řadě měl dočkat u nás zatím neuvedeného režisérského sestřihu, který nabízí ještě větší porci chytlavých hlášek. Již toto lze vnímat jako pěkný bonus, protože jsou ale kluci z Filmareny opravdoví nadšenci a chtěli toho na disk dostat co nejvíce, mimo to se budou moci diváci potěšit i rozhovory s herci a tvůrci, záběry z natáčení, fotogalerii a sérii upoutávek. Vše samozřejmě hezky česky otitulkované.
Ani dvojka nepřijde zkrátka. Vedle našlapaného filmu nabídne vystřižené scény, vděčné zkažené záběry a nějaké ty dokumenty o natáčení. Opět vše hezky s českými titulky. Zkrátka ukázková edice, pokud jde o lokalizaci.
Velká pochvala pak za nádherný STEELBOOK, v němž oba díly vycházejí. Slova jsou v tomto případě zbytečná. Raději se podívejte na video:
Expendables: Postradatelní
Na konci ještě dodám, že kdo si nyní Expendables: Postradatelní 1 + 2 STEELBOOK Sběratelská limitovaná edice 2BD na e-shopu Filmarena.cz objedná, získá jako dárek tento plakát. Téhle edici zkrátka nelze říct ne.