Metallica si odehraje koncert, zatímco Dane DeHaan si odjede svou misi

Metallica si odehraje koncert, zatímco Dane DeHaan si odjede svou misi
Jak název napovídá, v hlavních rolích se představí členové známé rockové kapely Metallica a novým členem skupiny se ve snímku stane Dane DeHaan (Kronika / 2012). Zápletka bude rozhodně zajímavá a originální - DeHaan, nejmladší člen kapely, je poslán za naléhavým úkolem, zatímco kapela odehrává koncert před vyprodaným publikem. Mladík pak během své mise zjišťuje, že se jeho svět ocitl vzhůru nohama. Režisérem a autorem scénáře je Nimród Antal (Predátoři / 2010) a snímek zamíří do kin v srpnu 2013.
ceka-nas-snimek-obsahujici-koncert-metallicy-i-divokou-jizdu-mestem
Nimród Antal
"Nim a kapela natočili film, který skutečně zachytil ducha Metallicy a jejich věrných fanoušků," uvedl v oficiálním vyjádření Bob Berney. "Je to zábavný snímek, obsahující koncert a bláznivou jízdu mladého strhujícího herce De Haana. Na rozjezd Pictruehouse jsme si nemohli přát lepší projekt."
ceka-nas-snimek-obsahujici-koncert-metallicy-i-divokou-jizdu-mestem-1
Dane DeHaan
Bubeník Metallicy Lars Ulrich dodává: "Metallica dělá věci tak, že prostě skočí do neprobádaných tvůrčích oblastí bez jakékoliv záchranné sítě. Snímek jsme dávali dohromady několik posledních let a byla to pořádně divoká jízda a my se do toho vrhli po hlavě a bez jištění. To, že se k projektu připojili Bob, Jeanne a jejich tým z Picturehouse je pro nás jistou zárukou distribuce filmu. Jejich smysl pro nezávislost a touha vynikat, je pro nás neskutečně cenná. A i díky tomu jsou členy naší rodiny."
ceka-nas-snimek-obsahujici-koncert-metallicy-i-divokou-jizdu-mestem-2
Zbývá jen dodat, že má Picturehouse v plánu vydat během roku 2013 dva nebo tři filmy, v následucím roce 2014 už by to mělo být 4 - 5 filmů, a v letech dalších 6 - 7 snímků za rok. Uvidíme, s čím dalším společnost přijde.