Blu-Ray a DVD drobky dětských filmů, aneb tipy na "last minute" dárky

Blu-Ray a DVD drobky dětských filmů, aneb tipy na "last minute" dárky
blu-ray-a-dvd-drobky-detskych-filmu-aneb-tipy-na-last-minute-darky
Rebelka (Blu-ray)
Rebelka možná není to nejlepší, co Pixar vytvořil, jednoznačně ale filmu nechybí napětí, humor a řada originálních momentů (mezi ty největší se počítá samotná zápletka, která jde úplně jiným směrem, než by člověk od filmu s rebelující hlavní hrdinkou čekal). Na Blu-ray si film užijete nejen ve vysokém rozlišení a s excelentním zvukem, ale také s řadou bonusů: krátké (bohužel jen otitulkované) filmy, komentář režiséra, rozšířené scény a dokument o natáčení, ukazující krásy skotských krajin.
USA, 2012, 93 minut, Cena 2D verze 599 Kč, 3D verze 699 Kč, Více zde.
blu-ray-a-dvd-drobky-detskych-filmu-aneb-tipy-na-last-minute-darky-1
Petr Pan 1 + 2 KOLEKCE 2BD (Blu-Ray)
Zatímco původní disneyovka z roku 1953 stále platí za kouzelnou (i když v našich končinách přehlíženou) pohádkovou klasiku, dvojka je tradiční zadýchané videopokračování, jimiž v poslední dekádě krmí Disney nenáročné konzumenty. V rámci společné koupě ale můžete trochu té průměrnosti přejít, dvakrát tolik, když si vezmete, že na dvojku nemusíte s dětmi koukat :) A pokud jde o bonusy, edice vám ostudu v poličce rozhodně neudělá. Série dokumentů a hudebních videklipů vás na pár hodin spolehlivě zabaví.
Peter Pan - USA, 1953, 76 minut, Petr Pan: Návrat do Země Nezemě - USA / Kanada / Austrálie, 2002, 72 minut, Cena 899 Kč, Více zde.
Harry Potter: Kompletní sběratelská kolekce (24DVD)
blu-ray-a-dvd-drobky-detskych-filmu-aneb-tipy-na-last-minute-darky-2
A protože chápeme, že nejen "modrými disky" je člověk živ, přinášíme na konec i jeden DVD tip. A pořádně žhavý. Jde totiž o krásnou sběratelskou edici všech dílů Harryho Pottera, která má tolik bonusů, že budete mít vy i vaše děti po celý příští rok na co koukat. Cena 2499 Kč, Více zde.
Výše uvedené koupíte s internetovou slevou na e-shopu www.filmarena.cz.