Divadelní Český lev s Polívkou, Liškou a Vachlerem před vánocemi v Praze a v Brně!

Divadelní Český lev s Polívkou, Liškou a Vachlerem před vánocemi v Praze a v Brně!
"Český lev mě zajímá jako tvar, chtěl bych ho lidem ukázat zevnitř tak, jak ho neznají," vysvětluje zrod projektu několikanásobný moderátor lvího galavečera Bolek Polívka. "Normální lidé se do Lucerny nedostanou, tam dostávají lístky jen filmaři, umělci a jiní VIP, my jim to nejen umožníme, ale vezmeme je i do zákulisí a ukážeme jim, co krásného a usměvavého se okolo toho děje a co nemají nikdy šanci vidět," říká herec, který skleněnou sošku lva připraveného ke skoku sám dvakrát získal za výkony ve filmech Zapomenuté světlo Musíme si pomáhat. "A přitom všem ještě stihneme podrobit lehkému průzkumu fenomén času," dodává Polívka.
divadleni-cesky-lev-s-polivkou-liskou-a-vachlerem-pred-vanocemi-v-praze-a-v-brne-4
Bolek Polívka a Pavel Liška
Po slavnostní premiéře 28. září 2010 v brněnském Divadle Bolka Polívky se představení hraje už dva roky, naposledy letos na podzim pod širým nebem na Moravě téměř pro tisícovku lidí. Vše ale zastavil v druhé polovině déšť.
divadleni-cesky-lev-s-polivkou-liskou-a-vachlerem-pred-vanocemi-v-praze-a-v-brne-5
Lukáš Pavlásek v roli upíra na fotce s Bolkem Polívkou
Letos do konce roku se tedy ještě hrají dvě představení, bez rizika deště  a to 11.12. 2012 v pražské Uhříněvsi, kde plakát hlásá : "Diváci tohoto netradičního a pokaždé jiného představení jsou v rolích pozvaných filmařů, umělců a jiných VIP, kteří bývají v hledišti prestižních Českých lvů. Tato „hra na přímý přenos“ s sebou přináší řadu nečekaných a nepředvídatelných situací. V rolích oceňovaných se můžete těšit na Petra Halberstadta, Davida Rottera, Lukáše Pavláska, Jiřího Pechu a další. Nenechte si ujít tento jedinečný divadelní přímý přenos!"  a 20.12.2012 v divadle Bolka Polívky v Brně.
divadleni-cesky-lev-s-polivkou-liskou-a-vachlerem-pred-vanocemi-v-praze-a-v-brne-nechybi-ani-lukas-pavlasek-a-dalsi
Petr Vachler se loučí s diváky na divadelním představení Český lev, vše opět dobře dopadlo...
Český lev se blíží a kdo chce, ten si může v divadle navodit usměvavou napínavou atmosféru přímého přenosu již nyní!