Upíři? Vlkodlaci? Čarodejnice? To už není ono, přichází andělé!

Upíři? Vlkodlaci? Čarodejnice? To už není ono, přichází andělé!
upiri-vlkodlaci-carodejnice-to-uz-neni-ono
Pro příznivce fantasy, máme skvělou zprávu. Chystá se filmové zpracování knih románové série Beccy Fitzpatrickové – The Hush, Hush Saga. V této sérii nenajdeme žádného pohledného sexy upíra, nebo krutého vlkodlaka a brýlatého čaroděje s jizvou na čele ve tvaru blesku. Našimi novými hrdiny se stanou padlí andělé.
A o čem vlastně příběh vypráví? Nora Greyová je svědomitá, chytrá a rozhodně nemá ráda riziko a nebezpečí. Jenže se zamiluje do Patche a to je její první veliká chyba. Patchova minulost je všechno, jen ne nevinná a čistá. Seznámí se spolu na hodině biologie a Nora chce jediné – držet se od něj co nejdál. Jenže jak se zdá, Patch je vždy o dva kroky napřed. Dívka na sobě cítí jeho pohled, i když Patch není nablízku. Cítí jeho přítomnost, i když je v pokoji úplně sama. A když své okouzlení nedokáže déle tajit, vyjde najevo, že Patch je ve skutečnosti padlým andělem, s nímž není dvakrát bezpečno. A za všemi otázkami, které se dotýkají jeho minulosti, si Nora a Patch mohou navzájem položit jen jedinou otázku: „Jak hluboko dokážeš padnout?“
Filmu se ujme společnost LD Entertainment, která získala práva na všechny 4 knihy (Hush Hush, Crescendo, Silence a Finale). Sénář dostal na starost Sean Smith. Natáčení se plánuje na začátek podzimu roku 2013.
Uvidíme, zda padlí andělé dokáží prorazit jako upíří? Co myslíte vy?