Chystá se největší setkání fanoušků filmu Hobit: Neočekávaná cesta v České republice. Přidáte se?

Chystá se největší setkání fanoušků filmu Hobit: Neočekávaná cesta v České republice. Přidáte se?
| Warner Bros.
Martin Freeman
Největší setkání fanoušků Středozemě se k pemiéře očekávaného filmu Hobit: Neočekávaná cesta (2012), která v České republice proběhne v pátek 14. prosince 2012 od 19,00 hodin, sejdou v multikině PREMIERE CINEMAS v obchodním centru PARK HOSTIVAŘ v Praze. Na tři stovky fanoušků ve velkolepých filmových kostýmech královen, bojovníků, elfů, trpaslíků a skřetů zde hodlají vzdát poctu fenoménu. A také si budou moci film užít v technicky nejdokonalejším kinosále v České republice.
Kinosály multikina PREMIERE CINEMAS PARK HOSTIVAŘ budou totiž u příležitosti premiéry Hobita vybaveny dvěma revolučními světovými novinkami - 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS (mělo by jít o výrazně dokonalejší a intenzivnější zvukový systém) a vysokorychlostní projekcí HFR (dvojnásobný počet snímků za sekundu – 48 namísto standartních 24.).

V České republice se nyní sdružuje ve fan clubech více než 1000 fanoušků Tolkienových knih. Jejich setkání u příležitosti premiéry filmu Hobit se budou konat v různých městech u nás. Největší akcí fandů v kostýmech však má být právě pražská akce v multikině PREMIERE CINEMAS v Hostivaři. Hlavní organizátorka fandovské akce Anna Šišková uvádí: “Na toto naše setkání se připravujeme již řadu měsíců. Připravujeme si nové kostýmy a domlouváme se na rekvizitách i líčení. Chceme si HOBITA společně opravdu užít v nejlepší obrazové kvalitě s nejlepším zvukem. Fanoušci přijedou z Prahy, Brna, Plzně a mnoha dalších měst.“ A co vy, přidáte se k jejich výpravě?