Kinobox a Filmarena vám přináší Vánoce trochu dříve: Limitky a VELKÁ soutěž

Kinobox a Filmarena vám přináší Vánoce trochu dříve: Limitky a VELKÁ soutěž
Díky spolupráci s webem Filmarena jsme si připravili opravdu lákavou sérii cen, o něž budete v následujících týdnech soutěžit. Vše jsme odstartovali již toto pondělí soutěží o limitovaný STEELBOOK výborné komedie Méďa (2012). Pokud o něj máte zájem a ještě jste nehlasovali, určitě to napravte. Pokud chcete zvýšit svou šanci na výhru, hojně hodnoťte a komentujte filmy na našem portálu. Máte ještě 24 hodin na to si Méďu urvat pro sebe.
Christian Bale
Temný rytíř povstal
O co budeme hrát dál? Od pondělí startuje druhé kolo, v němž půjde do soutěžního ringu limitovaný STEELBOOK komiksové pecky Temný rytíř povstal (2012). Následující týden nabídneme taktéž v limitovaném STEELBOOKu nový Total Recall (2012), přičemž na disku bude nejen známá kinoverze, ale i výrazně lepší rozšířený sestřih, který byste neměli minout (více jsme se o něm rozpovídali zde).
A soutěžní finále? Velkolepé! První prosincový týden si totiž zahrajeme o 3D Blu-ray přehrávač. A abyste se měli na co dívat, přibalíme rovnou i sedm hitů na blůčku. Za takový dáreček by se na Vánoce asi nikdo nezlobil. Hlídejte si proto naše soutěže a zběsile hodnoťte. Obojí se rozhodně vyplatí!
P.S. Protože chceme obdarovat co nejvíc uživatelů, vybereme každý týden pět nejaktivnějších, kteří od náš dostanou dva volňásky do kin Cinema City.