Ryan Gosling nebude hrát hlavní roli v remaku Loganova útěku

Ryan Gosling nebude hrát hlavní roli v remaku Loganova útěku
ryan-gosling-nebude-hrat-hlavni-roli-v-remaku-loganova-uteku
Plakát verze z roku 1976
Justin Kroll z Variety to poprvé oznámil na sociální síti Twitter a nyní je vše potvrzeno i oficiálně. Není známý žádný důvod pro Goslingův odchod. Je otázkou, zda bude mít jeho rozhodnutí efekt na účast režiséra Nicolase Windinga Refna, s nímž Gosling natočil veleúspěšné akční drama Drive (2011).
Nové zpracování Loganova útěku (1976) by mělo stejně jako originál vycházet z novely Williama F. Nolana.
Na Warnery se tak momentálně valí těžký úkol. Spolu s Refnem budou hledat nového představitele hlavního hrdiny, který budete v daleké budoucnosti čelit nemilé situaci: Píše se rok 2274 a světu vládnou pouze počítače. A byla to také právě umělá inteligence, jež rozhodla, že po velké katastrofě nyní mohou lidé, soustředění do obskurní komunity nedaleko bývalého Washingtonu, žít pouze do třiceti let. Pak následuje tzv. „omlazení“. Jenže za touto procedurou se neskrývá nic jiného než obyčejný holocaust.
Oddaní fanoušci dvojky Refn/Gosling nicméně smutnit nemusí. Loganův útěk sice nenatočí, místo toho ale již dokončují thriller Only God Forgives, který by měl mít premiéru v roce 2013. Uvidíme, zda "oblíbený filmový pár" najde v budoucnu nějakou další látku, na které budou chtít pracovat společně.