Skyfall, když MI6 napadne neznámý útočník, je úkol agenta 007 jasný

Skyfall, když MI6 napadne neznámý útočník, je úkol agenta 007 jasný
Skyfall
Skyfall je již dvacátým třetím filmem v pořadí historicky nejdelší filmové série o Jamesi Bondovi. Celosvětová premiéra se bude konat 23. října 2012 v londýnské Royal Albert Hall za účasti jeho královské Výsosti Charlese, prince z Walesu, a jeho choti, vévodkyně z Cornwallu, Camilly. Česká VIP premiéra pak bude o pouhý den později – 24. října 2012. Do tuzemských kin pak vstoupí neohrožený agent s povolením zabíjet v pátek 26. října.
16ce9b4f
Skyfall: Daniel Craig a ratatata bum!
V roli Jamese Bonda se potřetí v řadě objeví Daniel Craig. V dalších rolích excelují Javier Bardem jako hlavní záporná postava, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Bérénice Marlohe, Ben Whishaw, Albert Finney, Ola Rapace a Judi Dench jako „M“.
Daniel Craig, Naomie Harris, Bérénice Marlohe
Skyfall: Naomie Harris, Daniel Craig a Bérénice v Istanbulu. | Forum Film
V nejnovějším příběhu Skyfall projde těžkou zkouškou Bondova loajalita k M, kterou dohání její vlastní minulost. Když MI6 napadne neznámý útočník, je úkol agenta 007 jasný - vypátrat a zničit tuto hrozbu bez ohledu na to, kolik bude muset obětovat on sám.
Naomie Harris
Skyfall: Naomie Harris, za jízdy netelefonujte a nestřílejte.
Většina záběrů se natáčela v Anglii, Skotsku, Číně a Turecku. Zajímavostí jistě zůstává i fakt, že jednou z lokací byl turecký Istanbul - město, ve kterém vznikly scény i dalších dvou slavných „bondovek“ Srdečné pozdravy z Ruska (1963) a Jeden svět nestačí (1999).