Plakátová nálož: Schwarzenegger, Willis, Dredd, Bond, Indiana Jones, monstra a pavouci!

Plakátová nálož: Schwarzenegger, Willis, Dredd, Bond, Indiana Jones, monstra a pavouci!
Začneme zlehka novým plakátem k restartu soudce Dredda (2012). Původní snímek v kinech ani u kritiky nezazářil, takže se od nové adaptace hodně čeká. Karl Urban je určitě dobrá volba a nový poster stylově minimalistický:
Dredd
Dále nám v galerii přistála novinka k poslední bondovce Skyfall (2012). Nekomplikovaný, jasný, funkční. Jen ta M tam mezi postavami docela chybí:
Javier Bardem, Daniel Craig, Naomie Harris
Skyfall
Další příspěvek je k očekávané sci-fi Looper (2012) s Josephem Gordon-Levittem a Brucem Willisem v hlavních rolích. Studio si od filmu hodně slibuje a my také. Trailery vypadají skvěle a ani nový plakát mu nedělá ostudu:
Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt
V případě Paranormal Activity 4 (2012) už se zvolená stylizace trochu zajídá. U prvního filmu to bylo originálně prosté, druhý byl přijatelný, ale že i u čtyřky studio zvolí ten samý look, to už zavání tvůrčí krizí. Nebo nezájmem:
Paranormal Activity 4
V USA mají to štěstí, že jim čas od času přistane v IMAX nějaká ta klasika v obnovené premiéře (u nás občas také, ale spíše vzácně). Tentokrát se tamní diváci mohou těšit na samotného Indiana Jonese. Co na to říct - závist:
Harrison Ford
Plakát k očekávanému plnohodnotnému návratu Arnolda Schwarzeneggera v The Last Stand (2012) je perfektně prostý. Ikona v celé své velikosti. Studio neexperimentovalo a udělalo dobře. "Jeho akční božstvo" víc nepotřebuje:
Arnold Schwarzenegger
Čtvrtý Resident Evil byl TAKOVÁ bolest, že se na to těžko zapomíná. A Paul W.S. Anderson to moc dobře ví. V pětce se proto chce vrátit ke kořenům, oživit klíčové postavy, plus přidat pár dalších důležitých ze hry. Jsem všemi hrstmi pro, ale nový plakát svou umělostí příliš důvěry nevzbuzuje:
Bingbing Li, Milla Jovovich
No a nakonec takový malý bonbónek, který se k nám do kin pravděpodobně nepodívá, ale je tak roztomile úchylně béčkový a přehnaný, že by mi přišlo škoda na něj neupozornit. Osobně bych na tohle do kina klidně vyrazil:
Spiders
Tak co říkáte - kdo svůj film prodává nejlépe a kdo naopak totálně selhává?