Kristen Stewart další Sněhurka nečeká? Studio upřednostní Hemswortha (aktualizováno)

Kristen Stewart další Sněhurka nečeká? Studio upřednostní Hemswortha (aktualizováno)
Sněhurka a lovec | BontonFilm
Práce na filmu jsou v začátcích, studio podle slov mluvčího teprve prozkoumává možnosti pokračování. Zprávy se rozšířily, když byl scénárista David Koepp (Carlitova cesta / 1993, Muži v černém 3 / 2012), který měl napsat pokračování, vyplacen ze své smlouvy a Universal začal přehodnocovat celý projekt - bez účasti Stewart.
Chris Hemsworth, Kristen Stewart
Sněhurka a lovec | BontonFilm
Vždy spolehlivé "zdroje ze zákulisí" tvrdí, že v rozhodnutích producentů hrál velkou roli románek Stewart s režisérem poslední, epické Sněhurky Rupertem Sandersem. Aféra letos řádně provětrala bulvární tisk a donutila hvězdu Stmívání vydat tiskovou zprávu, v níž se přiznala k nevěře během natáčení filmu. Sdělení, že někdo může podvádět Roberta Pattinsona pak zbouralo pilíře životních hodnot celé generaci dívek a mimo jiné mohlo přispět k odstřihnutí Stewartové od další spolupráce z čistě praktických důvodů: jiskření na place nedělá dobrotu.
Přejít po prvním díle plánované série hned k samostatnému příběhu jedné z postav, není úplně zažitý postup - nová Sněhurka ještě není zažitá a řekněme si popravdě: "Koho zajímá lovec?" Jistým tahákem zústává Chris Hemsworth, jehož Thor (2011) vynesl do hvězdných výšin, přesto zůstává Universal opatrný, o pokračování se rozhodne podle scénáře - který zatím není.
Aktualizováno: Studio Universal se dnes vyjádřilo v oficiální zprávě ke spekulacím o vynechání Stewart z pokračování filmu: “Na Sněhurku a lovce jsme velice pyšní a právě projednáváme všechny možnosti pokračování. Jakékoli zprávy o odchodu Kristen Stewart jsou mylné."