Kdo se přidá k legendám v Expendables 3? A bude u toho Chuck Norris?

Kdo se přidá k legendám v Expendables 3? A bude u toho Chuck Norris?
Kovbojové a vetřelci | Universal Pictures
"Máme v hledáčku Clinta Eastwooda , pro kterého už máme vymyšlenou roli. Jednáme také s Harrisonem Fordem a počítáme s Wesleym Snipesem , až se vrátí z vězení (je tam za daňové podvody, pozn. redakce). Už máme jistého Nicolase Cage pro jednu z rolí a také bychom rádi zpátky získali Mickeyho Rourkea , pokud nebude příliš blbnout. Mám rád Mickeyho. A přirozeně vrátíme všechny hvězdy," nechal se Lerner slyšet v rozhovoru pro Total Film.
kdo-se-prida-k-akcnim-hvezdam-v-expendables-3
Takže Steven Seagal s Lernerem zřejmě stále spory neurovnal (pokud nevíte, která bije, více zde). Jinak je to ale slušný výběr, který by nepochybně třetímu dílu slušel. Nejméně překvapí Cageovo jméno - ten kroužil již kolem dvojky. Znamená jeho pevné obsazení i návrat Simona Westa na post režie? West, pro něhož jsou Expendables 2 (2012) návratem k čisté akci, kdysi debutoval na velkém plátně právě za asistence Cage filmem Con Air (1997). A navíc spolu ti dva nedávno ukuchtili thriller Stolen (2012), který by se měl letos též podívat do kin. Třetí spolupráce je tudíž více než pravděpodobná.
Naopak se prý k sérii nevrátí Chuck Norris. Herec v jednom z rozhovorů k premiéře dvojky řekl, že si natáčení užil, je rád, že potkal všechy klasiky i nové borce, ale tím to pro něho končí. Doufejme, že si to rozmyslí.
kdo-se-prida-k-akcnim-hvezdam-v-expendables-3-1
Co říkáte na nové postradatelné? Berete, nebo máte jiné favority?
Víte že?...
... jednu z rolí si mohl zahrát i Jackie Chan? Nabídku však bohužel odmítl.