Drsňák Rourke vstane z mrtvých v Sin City 2

Drsňák Rourke vstane z mrtvých v Sin City 2
Během dlouhých příprav pokračování přelomového Sin City (2005) Roberta Rodrigueze už vyvstala řada otazníků, herecká jména přibývala a ubývala a dlouho nebylo jisté ani to, zda dvojka bude pokračování nebo prequel. Rok před plánovanou premiérou se konečně začíná formovat výsledná tvář projektu.
Nepůjde ani o pokračování ani návrat do minulosti, ale o směs obojího, což umožňuje forma volně souvisejících příběhů, kterou tak vděčně využi
drsnak-rourke-vstane-z-mrtvych-v-sin-city-2
l první díl. Jinak by ani pro Mickeyho Rourka a jeho černobílou verzi Hulka jménem Marv nebylo v pokračování místo. Pokud si vzpomenete, zjizvený rváč odešel stylově do důchodu na elektrickém křesle po krvavém honu za pomstou osudové lásky na jednu noc, prostitutky Goldie (Jaime Kingová).
Teď to ale vypadá, že Rourke znovu usedne do maskérny a vynoří se jako brutální Marv, aby pomohl fotografu Dwightovi McCarthymu zachránit bývalou přítelkyni Avu ze spárů jejího manžela. Jak to ale v Sin City bývá, věci jsou špinavější, než se zdají být. Podtitul A Dame to Kill For (Dáma, pro kterou se zabíjí) slibuje v černobílém trháku i dostatečnou dávku červeně.
P.S: Ačkoliv se zvažovaly tváře jako Amy Adamsová, Rose McGowanová, Angelina Jolie, Salma Hayek, Michelle Williamsová, Elizabeth Hurleyová, Helen Bonham Carterová či Rachel Weiszová, postava Avy ještě definitivně potvrzena nebyla.