Scary Movie 5 přichází. Slibuje Charlieho Sheena a Lindsay Lohan v posteli. Dojde na mazlení?

Scary Movie 5 přichází. Slibuje Charlieho Sheena a Lindsay Lohan v posteli. Dojde na mazlení?
Košilatý humor Scary Movie má stejně příznivců jako odpůrců.
Pokud jste viděli poslední díl, víte, že Sheenův konec byl víc než definitivní a rozhodně další obsazení nenaznačoval. Nenechte se napálit! V době restartů je možné všechno, a pětka se tudíž vrací k událostem po Scary Movie z roku  2000. Protože si série z návazností hlavu zrovna moc nedělá, působí celý posun zpět jako záminka pro Sheenovo obsazení (ačkoliv jeho návrat jako zombie by ve Scary Movie nepřekvapil vůbec nikoho). Jednou z verzí také je, že "restart" by měl do série vrátit povedenější humor - což se cení. A nově přidává Lindsay Lohan, což můžete i nemusíte vnímat jako dobrou zprávu.
Lindsay Lohan, Charlie Sheen
Charlie Sheen se bubáků nebojí.
Už předběžný popis děje naznačí, z čeho si budou tvůrci utahovat tentokrát: francouzský režisér taneční skupiny vypíše konkurs na novou tanečnici, o kterou se ucházejí dvě kamarádky. Matka jedné z nich je odhodlaná udělat cokoli, aby svou dceru viděla na pódiu, zatímco vyřazená členka původního souboru chystá pomstu. Jako by nám nad hlavou kroužila oscarová Černá labuť (2010). Podle dosavadních informací navíc pořádně narazí na Paranormal Activity (2007) a akční pecku 96 hodin (2008).
UPDATE: K obsazení se připojil i "postradatelný" Terry Crews, což není vůbec marná volba, neboť tenhle herec rozhodně umí vypadat dostatečně šíleně, aby se v parodii neztratil. Viz následující reklamy na Old Spice:
Ve filmu si dále zahrají "vtipná ošklivka" Molly Shannon, která se objevila již v předchozím díle a nestárnoucí kráska televizní zábavy Heather Locklear.