Franco nepřestává překvapovat - tentokrát jde proti Stathamovi

Franco nepřestává překvapovat - tentokrát jde proti Stathamovi
James prostě nepřestává překvapovat a jeho další projekt Homefront, ke kterému se nedávno připojil, není z jiného těsta. Měl by si v něm zahrát dealera pervitinu, což v praxi znamená, že ztvární hlavní zápornou postavu.
Ve filmu se dále objeví Jason Statham, takže o krev a přestřelky rozhodně nebude nouze. Zajímavé je, že scénář má na svědomí Sylvester Stallone, který si ale ve filmu nezahraje. Příběh pojednává o DEA agentovi (Statham), jenž se vrací do na první pohled klidného města.  Když, ale Gator (Franco) začne vyhrožovat jeho milovaným, je nucen vrátit se zpátky do akce.
Jason Statham, Sylvester Stallone
Expendables: Postradatelní | Lionsgate
Zdá se to příliš přímočaré? Ano, ale za kameru usedne Gary Fleder. Ten režíroval například skvělý seriál (v podobném žánru) Policejní odznak (2008) či hvězdně obsazenou Porotu (2003). Jisté šance na zajímavou podívanou tu tudíž jsou. Uvidíme, co snímek ve výsledku přinese. Jedno je každopádně jisté: Statham už do konce života bude hrát jen brutální lamače kostí.
Víte že?...
... Stallone není ve scenáristice žádný nováček? Na kontě má více jak dvě desítky titulů, včetně všech dílů Ramba a Rockyho.