Pár nových i starších změn na stránkách Kinobox.cz, které stojí za to si vyzkoušet

Pár nových i starších změn na stránkách Kinobox.cz, které stojí za to si vyzkoušet
Zprovoznili jsme pro vás iDevice a titulkujeme pro vás videa
Nyní lze přehrávat všechna videa i na iPhone, iPad, iPod, tedy zařízeních firmy Apple. Touto funkcí jsme původně nedisponovali, takže nyní už opravdu kdekoliv a na čemkoli. Například si můžete pustit neuvěřitelný trailer s Ivetou Bartošovou nebo upoutávky na Twilight ságu: rozbřesk - 2.část s cz titulky.
par-novych-i-starsich-zajimavosti-na-strankach-kinoboxcz-ktere-stoji-za-to-ochutnat
Taktéž v nabídce videí naleznete novou sekci - Celé filmy zdarma. Nebudeme Vám lhát, na nějaké aktuální hity z kin můžete zapomenout (nemluvě o odkazech na možnosti jejich stahování). Jedeme na legální vlně a proto nabízíme převážně krátké, volne šiřitelné bijáky. I mezi nimi jsou ale slušné pecky hodné zájmu. Naposledy třeba česky otitulkovaný kraťas Dirty Laundry, v němž Thomas Jane oživuje slávu komiksového Punishera.
Uživatelská sekce – první fáze, přihlaste se rovnou přes facebook
Pokud si chcete nastavit nový profil, fotku, představit se světu, či sbírat body a nastavit si oblíbené filmy, herce a tvůrce, seřadit si je a opoznámkovat, máte nyní možnost. Po přihlášení najdte na stránkách tipy, jak na to. Navíc se vám automaticky ke všem tvůrcům přiřadí jejich vámi nejlépe hodnocené filmy, pokud jste je označili i jako oblíbené. Můžete si též v profilu zvolit svůj kraj. V brzké době spustíme i okresy, abyste mohli hledat "filmové" přátele. Brzo nabídneme těm nejaktivnějším soutěže o zajímavé ceny a možnost aktivně se podílet na obsahu databáze.
par-novych-i-starsich-zajimavosti-na-strankach-kinoboxcz-ktere-stoji-za-to-ochutnat-2
Kino program a TV program
Nic nového pod sluncem, ale určitě se nebudete zlobit, že vám i Kinobox.cz nyní přináší v plné šíři kompletní Kinoprogram, kde najdete řazení filmů podle % a kin, nebo podle premiér týdne. Vylepšili jsme pro vás i TV program s hodnocením podle karet, vyhledáváme pro vás tipy v TV, nechybí možnost řazení stanic a přirozeně výběr těch nejlepších filmů pro daný den.
par-novych-i-starsich-zajimavosti-na-strankach-kinoboxcz-ktere-stoji-za-to-ochutnat-1
Rozšiřujeme databázi karet
Už dnes u nás najdete přes dvě stě tisíc filmů a pořadů. Karty herců, tvůrců a dalších osobností stále rozšiřujeme. Podařilo se nám vytvořit největší filmovou databázi, jaká je na českém internetu. To přirozeně neznamená, že je v ní každý film, který kdy vznikl. Ale pomalu na téhle variantě pracujeme :)
par-novych-i-starsich-zajimavosti-na-strankach-kinoboxcz-ktere-stoji-za-to-ochutnat-3
Stáváme se významným filmovým portálem na českém internetu
Naše stránky nyní pravidelně navštěvuje přes 100 tisíc unikátních návštěvníků měsíčně a jsme dnes jednou z nejnavštěvovanějších filmových stránek v ČR. Paradoxně jsme současně jednou z nejmladších webových filmových stránek, neboť se Kinobox dlouhá léta věnoval především televizní podobě, ke které bychom se rádi v určité formě v budoucnu vrátili. Za úspěch bychom Vám každpádně rádi poděkovali a doufáme, že přízeň vydrží!
par-novych-i-starsich-zmen-na-strankach-kinoboxcz-ktere-stoji-za-to-si-vyzkouset
Kinobox.cz na titulu partnerské stránky Seznam.cz
Je to tak, můžete nás vidět i na Seznamu. Díky této možnosti se vám na titulní straně Seznam.cz budou zobrazovat všechny novinky ze světa českého i zahraničního filmu, recenze, rozhovory, trailery, soutěže, videa. 
A jaký je postup?
- Jděte na stránku Seznam.cz
- Přihlaste se jako uživatel Seznam.cz
- Vpravo nahoře stiskněte „nastavení“
- Poté stisknete pod hlavní nabídkou „zobrazit další obsah“
- V rubrice: „Společnost, kultura, zábava“ zaškrtněte Kinobox.cz
- Dole na stránce najdete "uložit nastavení"
A pak už to může na Vašem Seznamu vypada třeba takto:
par-novych-i-starsich-zajimavosti-na-strankach-kinoboxcz-ktere-stoji-za-to-ochutnat-5
A to je celé. Budeme rádi, když si Kinobox na Seznam přidáte a doporučíte ho ostatním. Usilovně pracujeme na tom, aby náš web byl čím dál lepší a  abyste v něm vždy našli vše potřebné než půjdete do kina i z kina.
S pozdravem Váš tým Kinobox.cz